Now Reading
Stilingiausias 2014 m. pavasario–vasaros aksesuaras – kuprinė (foto)

Stilingiausias 2014 m. pavasario–vasaros aksesuaras – kuprinė (foto)

Stilingiausias 2014 m. pavasario–vasaros aksesuaras – kuprinė (foto)

Laikas.lt
Ladylux.com, Elle.com nuotr.

Visą žiemą prasinešiojusios pažastyse delninukes, pavasarį ir vasarą galite savo judesius ir žingsnius atpalaiduoti šiek tiek labiau. Į madą grįžo kuprinės! Ir, stebint garsių dizainerių šiltojo sezono podiumą, tikėtina, kad greitai iš jos nesitrauks. Žinoma, skonis ir stiliaus jausmas šį kartą vėlgi labai svarbūs. Nepulkite į artimiausią prekybos centro rankinių parduotuvę ir neįsigykite didžiulės sportinės kuprinės, kurioje tilps visas jūsų gyvenimas. Nors, kita vertus, kartais ir ten galima rasti perliukų.

Pradėkite nuo mažų mielų kuprinyčių, kurių talpa primena didesnių išmatavimų delninukę, o tada jau įsigykite ir stačiakampę odinę gražuolę, kurioje įsispraus nešiojamasis kompiuteris. Nesibaiminkite atrodyti juokingai savo kupriniuotų draugių būryje, nes madingų kuprinių įvairovė beribė – odinės, medžiaginės, leopardinės, hipiškos, su kutais, trikampės, keturkampės, portfelio tipo ir t. t.

Ieškokite šių gražuolių e. parduotuvėse ar keliaukite su išsirinktos kuprinės nuotrauka pas pažįstamą siuvėją. Žinoma, dar lieka butikai, vintažinės ir padėvėtų drabužių parduotuvėlės. Sėkmingos medžioklės. Juk kartais taip gera pasijausti, lyg vėl eitum į mokyklą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top