„Penktadienio DJ“: kelias į žvaigždes su „Space Connection“

Laikas.lt

Broliškas „Space Connection“ tandemas senokai išaugo disko kombinezonus ir šiandien jų kelias į žvaigždes grįstas daug griežtesniais muzikiniais akcentais. Daug jų skambės šiąnat „Studio 9“ šokių salione, kuriame duetas minės savo renginių serijos „Midnight Howling“ pirmą gimtadienį. Sako, progų bus ir daugiau, draugų atitinkamai irgi.

Daniel Avery – The Eagle

Vakarėlio rokenrolas! Mėgstame gitaras bei Daniel Avery. Atlikėjas prie savo elektroninio skambesio puikiai priderina bosinę gitara ir padaro kūrinį tikru tikriausiu šokių aikštelių monstru, kuris nepaleidžia nuo pradžios iki galo. Išleista „Phantasy“ įrašų kompanijoje, grota ne viename „Midnight Howling“ tūse!

Richard Rossa – Draco

Vakarėlio disko! Be tamsesnio italo disco nepraeina nė vienas mūsų vakarėlis. Dievinam italo retro space disco garsus! Šis kūrinys dar negrotas, laukia šio penktadienio!

Red Axes – Too Late To Samba

Vakarėlio techno! Kaip be „Red Axes“… Niekaip. Labai mėgstame jų muziką. Sunku net išvardinti, kiek yra išleista puikių jų darbų. Tai iš naujausio EP, išleisto „I’m a Cliché“ įrašų kompanijoje. Taip pat paruoštas penktadieniui, kaip ir visi kiti kompiliacijos kūriniai!

Dimitri Veimar – Obama And Birds

Vakarėlio acid! Kas yra mūsų vakarėlių absoliutus bangeris? Tai yra jau legendinis mums Dimitri Veimar darbas, po kurio šiuo atlikėju labai susižavėjome. Grota „Midnight Howling“ ne vieną kartą ir dar gros visur…

The Astrophidelis – Another Lonely City

Jungtinis labai patinkančių atlikėjų darbas, tai yra Andrew Weatherall ir Timothy J. Fairplay! Be gražių kūrinių nėra ir mūsų pasirodymų! Štai vienas labai gražus! Išleista „Rotters Golf Club“. Švęsime gražią sukaktį, tad nuotaikos tikrai šį vakarą „Studio 9“ nepristigsime! Laukiame visų jaučiančių mūsų vaibą! Iki vakaro!


„Studio 9“ savaitgalis:
  • Kovo 21 d. (penktadienis)

Midnight Howling B-Day

Few Nolder live, Whypeopledance, Daugvinas, Space Connection

  • Kovo 22 d. (šeštadienis)

DBC Virtuvė

Brokenchord & 96wrld live, Vaiper, Bowties


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

Dj, Midnight Howling, muzika, Penktadienio DJ, space connection, studio 9

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai