Festivalio „Positivus“ žvaigždių gretas papildė Ellie Goulding

Laikas.lt

Iki „Positivus“ festivalio likus lygiai keturiems mėnesiams skelbiama dar viena Latvijos pajūrio miestelio Salacgrīvas pakrantę aplankysianti žvaigždė - Ellie Goulding. Sparčiai populiarėjanti electropop atlikėja į sceną lips kartu su anksčiau viešintomis grupėmis, tokiomis kaip „Kraftwerk“, „Bastille“ ar „The Kooks“.

Ellie Goulding debiutavo 2010-aisiais, kuomet viešai pristatė albumą „Lights“. Ilgai laukti nereikėjo ir šviežiai iškeptos muzikantės pasiekimų sąraše puikavosi įrašas – Jungtinėje Karalystėje pagal pardavimų skaičių diskas užėmė 1 vietą, JAV – 29, o viso jo parduota 1,5 mln. kopijų. Populiarumas neblėso, tad po poros metų išleistas antrasis darbas muzikinius topus sudrebino dar stipriau.

Šie įvertinimai Ellie Goulding atvedė į princo Viljamo ir Kate Middleton karališkąsias vestuves, Nobelio taikos premijos koncertą Osle ar net į Kalėdų eglės įžiebimo šventę Vašingtono Baltuosiuose Rūmuose. Kiekvienas rimtas renginys didžiuojasi galintis pristatyti šią atlikėją, na, o gerbėjai okupuoja internetinius kanalus, kur jos vaizdo klipai sulaukia daugiamilijoninių peržiūrų.

Tiesa, ar žinojote, kad švelniabalsė daro bendrus projektus ir su savo buvusiu vaikinu, dubstep žvaigžde Skrillex? Būtent jis prodiusavo filmo „Saulėlydis: Brėkštanti Aušra 2“ garso takelį papuošusį kūrinį „Bittersweet“. Tai nėra vienintelis prisilietimas prie kino filmuose skabančios muzikos, postapokaliptiniame nuotykių ir išlikimo trileryje „Bado žaidynės“ skamba daina „Mirror“.

Šiemet „Positivus“ festivalis parengė kokteilį visiems skoniams. Be Ellie Goulding išvysite „Kraftwerk“, „The Kooks“, „Bastille“, Laura Mvula, „Daughter“, „of Montreal“, „The 1975“, „Birth Of Joy“, „Kid Karate“ ir daug kitų. Šiuo metu bilietų kainos nuo 201 Lt, o juos galima įsigyti „Bilietų Pasaulio“ kasose arba internetiniame puslapyje http://bilietupasaulis.lt.

ellie goulding, festivaliai, muzikos festivaliai, Positivus, vasaros festivaliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai