Balandžio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

2014 metų balandžio mėnesį žmonės galės pajusti stiprų gyvenimo skonį. Tai bus atgimimo, sužydėjimo metas. Jis paskatins ir žmogų susirūpinti, kaip pagražinti savo buitį ir aplinką. Dauguma pajus į save atkreiptą priešingos lyties atstovų dėmesį ir patys mielai norės įsitraukti į meilės žaidimus.

Šis mėnuo bus apgaulingas, kupinas netikėtų įvykių, permainų, gamtos siurprizų, todėl ir žmogui nederėtų pernelyg pasitikėti menkai pažįstamais. Kitaip galite būti apgauti arba jumis pasinaudos nedorėliai, siekdami savo klastingų tikslų. Darbinėje veikloje kiekvieno sėkmė priklausys nuo santykių su kolegomis ir sugebėjimo bendradarbiauti. Vienų perdėtas aktyvumas trukdys kitiems, kitų vangumas erzins entuziastinguosius. Teks išeikvoti daug energijos stengiantis išvengti konfrontacijos ir konfliktų. Balandis bus geras tiems, kurie neseniai išlavino savo sugebėjimus bendrauti su žmonėmis, išsaugoti savitvardą, įsiklausyti į pašnekovą, parodyti jam deramą pagarbą, ieškoti kompromisų ir visada elgtis taktiškai.

AVINAS (03.21–04.20)

2014 metų balandis Avinui bus nepaprastas mėnuo. Ar jis bus geras, ar blogas, priklausys nuo Avino sugebėjimo tinkamai įvertinti savo galimybes ir greitai priimti sprendimus. Atsipalaiduoti balandžio mėnesį Avinui nederėtų, nes kitaip nepavyks išvengti nemalonumų. Šį mėnesį Avinui grės automobilių avarijos, apiplėšimai. Ir apgavystės.

Mėnesio pradžia ir pabaiga bus palanki kūrybiniams darbams, naujoms idėjoms ir permainoms gyvenime. Taip pat tai bus puikus laikas romantiškiems santykiams užmegzti ir karjerai daryti. Paskutinę savaitę Avinui atsiras galimybė atsipalaiduoti. Geras laikas ką nors nusipirkti. Mėnesio pabaigoje įsigytas pirkinys ilgai džiugins Aviną ir jo artimuosius. Tačiau tai turi būti tikrai reikalingas ir naudingas daiktas.

Sėkmingos balandžio dienos: 4, 5, 7, 10, 17, 18.

Nepalankios balandžio dienos: 6, 9, 12, 15, 16, 25.

JAUTIS (04.21–05.20)

Pirmąją 2014 metų balandžio pusę Jaučiui bus būdingas aktyvumo sumažėjimas. Šio ženklo atstovą daugiau jaudins mįslingi, ezoteriniai dalykai, o ne akivaizdi tikrovė. Jam derėtų saugoti savo sveikatą, nes bus nemaža tikimybė patekti į ligoninę.

Trečiąją balandžio dekadą Jautis vėl bus aktyvus ir energingas. Mėnesio pabaigoje jam patartina sumažinti tempą, kad neprisišauktų bėdos. Apskritai balandžio mėnuo jam bus netinkamas ateities planams kurti. Balandžio pradžioje Jaučiui verčiau derėtų pasvarstyti, pasverti ir neskubėti įgyvendinti kiekvienos kilusios idėjos. Jei išsaugos vidinę ramybę ir veiks pagal tik pagal iš anksto kruopščiai parengtą planą, viskas bus gerai. Antroje mėnesio pusėje jam jau geriau seksis įgyvendinti savo troškimus, todėl galės veikti energingiau.

Sėkmingos balandžio dienos: 3, 5, 7, 17, 21, 25.

Nepalankios balandžio dienos: 9, 12, 15, 18, 27, 29.

DVYNIAI (05.21–06.21)

Balandis Dvyniams bus audringas mėnuo. Per pirmąsias dvi savaites pasitaikys nemažai puikių galimybių įnešti į savo gyvenimą naujovių ir stiprių emocijų. Jeigu Dvyniai seniai galvoja apie darbo pakeitimą, susitikimus su senais draugais ar naujų planų kūrimą, pats laikas veikti. Balandžio pabaigoje Dvyniams teks pasitraukti į šešėlį, atsisakyti laisvalaikio praleidimų triukšmingose kompanijose, apskritai sulėtinti tempą, nes tuo metu jų sveikata gali sušlubuoti.

Balandžio pabaigoje nerekomenduojama dalyvauti rimtose derybose ir priimti atsakingus sprendimus. Šiems dalykams palankesnis laikas bus mėnesio vidurys, nes žvaigždės tuo metu sustiprins Dvynių patrauklumą ir populiarumą. Jie net galės pasirodyti kokioje nors televizijos laidoje ar renginyje. Jų dalyvavimas bus pastebėtas ir gerai įvertintas.

Sėkmingos balandžio dienos: 5, 7, 13, 17, 23, 28.

Nepalankios balandžio dienos: 1, 3, 9, 12, 15, 20, 29.

VĖŽYS (06.22–07.22)

Šį pavasario mėnesį Vėžiui teks užsiimti savo profesionalaus augimo klausimų sprendimu. Jam bus naudinga užsirašyti į kvalifikacijos kėlimo kursus ir pasimokyti naujų dalykų bei pagilinti senas žinias. Visos pastangos, susijusios su savišvieta, netrukus duos gerų vaisių ir sukurs pagrindą sėkmingai karjerai.

Pirmoje balandžio pusėje Vėžys nuolat įsipainios į konfliktines situacijas. Dažnai teks ginti savo nuomonę. Pablogės susituokusiųjų vėžių santykiai su partneriu, taip pat ir viengungių meilės reikalai. Galimos sveikatos problemos.

Pirmoje mėnesio pusėje patartina būti atsargiems. Už visas padarytas klaidas teks skaudžiai nukentėti. Patarimas Vėžiui: negalima nusileisti kitų prašymams, kuriems jūs širdies gilumoje nepritariate, kad ir kaip jūsų prašytų, nes nukentėsite jūs. Reikia vadovautis savo galva ir daryti savarankiškas išvadas.

Sėkmingos balandžio dienos: 1, 7, 12, 17, 24, 23, 30.

Nepalankios balandžio dienos: 4, 9, 13, 15, 20, 29.

LIŪTAS (07.23–08.23)

2014 metų balandis Liūtui bus tiesiog puikus gyvenimo etapas. Šio ženklo atstovas bus gerbiamas ir vertinamas, padidės šansai užimti lyderio pozicijas. Liūto atkaklumą siekiant tikslo pastebės ne tik bendradarbiai, bet ir vadovai. Balandžio mėnesį jis galės sudaryti sėkmingas ir labai pelningas sutartis. Šio ženklo atstovams verslininkams atsiras galimybė išplėsti savo verslą į užsienį arba užmegzti ryšius su kitų šalių firmomis.

Mėnesio pabaiga Liūtui bus labai sudėtinga. Tuo metu jis įstrigs nuolatinėje emocinėje įtampoje, paaštrės santykiai su gyvenimo ir verslo partneriais. Sėkmingai pradėtą mėnesį jam teks užbaigti nepasitenkinimu savimi ir savo padėtimi. Tik nusiminti nereikia, nes įveikti nesėkmes Liūtui padės į pagalbą atskubėję draugai ir artimieji.

Sėkmingos balandžio dienos: 4, 5, 13, 18, 27, 28.

Nepalankios balandžio dienos: 6, 8, 15, 22, 23, 29.

MERGELĖ (08.24–09.23)

2014 metų balandis Mergelei įstrigs į atmintį kaip ekstremalus mėnuo. Jai patartina būti atsargiai, saugoti savo sveikatą ir psichiką, stengtis vengti santykių aiškinimosi su artimais ir nelabai artimais žmonėmis. Per pirmąsias tris balandžio savaites Mergelės laukia didelės išlaidos. Geriausia, ką galima padaryti, kad ji nenukentėtų – tai paskubėti grąžinti visas skolas. Visi pirkiniai šiame etape pasirodys buvę visai netinkami. Situacija pagerės balandžio pabaigoje. Pradės sektis versle. Paskutinę mėnesio savaitę žvaigždės ims globoti Mergelę.

Balandžio pradžioje Mergelei nepatartina priimti jokių reikšmingų sprendimų. Šio mėnesio nemalonumai suteiks nemažai rūpesčių, teks keisti ateities planus, ištaisyti klaidas ir šalinti kliūtis, kapstytis iš keblių situacijų. Kol Mergelė nenuleis rankų ir bus aktyvi, tol abejoti neteks, kad ji sveika išplauks į saugų krantą. Kovoti jai reikės atkakliai iki galo, nekreipiant dėmesio į patarimus viską mesti ir pradėti iš naujo. Kantrybė ir atkaklumas jai padės įveikti visas kliūtis.

Sėkmingos balandžio dienos: 1, 3, 7, 17, 20, 30.

Nepalankios balandžio dienos: 9, 10, 15, 19, 25, 29.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

Balandžio mėnesį Svarstyklėms reikėtų būti atsargioms pokalbiuose su kitais, nors jų santykiai su artimaisiais ir draugais atrodys darnūs. Svarstyklėms nesiseks užmegzti ryšių nei darbe, nei asmeniniame gyvenime. Joms patartina šiuo metu neaštrinti santykių, vengti konfliktų ir stengtis neprieštarauti aplinkiniams. Šio ženklo atstovų balandžio pabaigoje laukia siurprizai. Jos pateks į ekstremalias situacijas. Svarstyklėms patartina susilaikyti nuo skrydžių lėktuvu, plaukimo laivu ir būti labai atsargioms vairuojant automobilį ar valdant bet kokią sudėtingą techniką. Balandžio mėnesį Svarstyklėms nesiseks nei verslas, nei prekyba, nei finansinės operacijos.

Balandžio mėnesį joms patartina stengtis atsikratyti visų įmanomų skolų. Toks veiksmas apsaugos Svarstykles nuo rimtų materialinių nuostolių. Nors balandžio pradžioje jų laukia neblogos dienos, tačiau mėnesio pabaigoje sėkmė bus nusigręžusi. Svarstyklėms tiesiog būtina visą mėnesį stengtis nepalikti neišspręstų problemų, nes pabaigoje atsiras naujų. Jeigu problemos nebus laiku, nuosekliai ir kantriai sprendžiamos, tai paskutinę savaitę jų gali susikaupti tiek daug, kad sveikatos pablogėjimas bus neišvengiamas. Nenusiminkite: visi sunkūs etapai kada nors praeina.

Sėkmingos balandžio dienos: 5, 10, 17, 19, 22, 23.

Nepalankios balandžio dienos: 1, 3, 11, 12, 15, 21, 27, 29.

SKORPIONAS (10.24–11.22)

Skorpiono laukia nelengvas 2014 metų balandis. Šio ženklo atstovai bus įtraukti į pilką kasdienybę ir sunkų darbą. Žvaigždės įspėja Skorpioną šiuo metu stengtis vengti dokumentų rengimo, sutarčių sudarymo ir įvairių biurokratinių reikalų tvarkymo. Iki balandžio vidurio Skorpionui grės sveikatos sutrikimai, todėl nereikėtų atidėlioti vizito pas gydytoją, guodžiantis tuo, kad negalavimas – per menkas ir savaime praeis. Nesigydykite patys, konsultuokitės su specialistais.

Paskutinėmis mėnesio savaitėmis gresia santykių su partneriu, kolegomis ir artimaisiais problemos. Jei Skorpionas ėmėsi bendrų projektų su partneriais, tai jie gali būti sustabdyti dėl kilusių nesusipratimų. Žvaigždės pataria Skorpionui nenuleisti rankų ir kantriai išlaukti, kol situacija pasikeis ir nesklandumai bus pašalinti. Mėnesio pabaigoje jam gali pasitaikyti palankus šansas, kurio nederėtų praleisti. Paskutinę balandžio savaitę jam pavyks išsiveržti iš sunkumų ir nemalonumų rato. Situacija akivaizdžiai pagerės.

Sėkmingos balandžio dienos: 6, 8, 11, 17, 20, 25.

Nepalankios balandžio dienos: 1 , 4, 13, 15, 23, 30.

ŠAULYS (11.23–12.21)

2014 metų balandis Šauliui bus kūrybinių idėjų kupinas mėnuo. Šaulys galės realizuoti save kūryboje. Jam seksis ir meilės ryšiai. Šaulys šį mėnesį bus ypač aktyvus, išradingas, romantiškas. Šio ženklo atstovai, kurių darbas susijęs su kūryba, galės tikėtis pripažinimo arba perėjimo į aukštesnį profesinės karjeros lygį. Mėnesio pabaigoje Šauliui patartina sustoti, laikinai atsiriboti nuo visuomeninės veiklos ir užsiimti šeimos reikalais.

Mėnesio pabaigoje Šauliui gresia sveikatos pablogėjimas, todėl patartina saugotis peršalimų, sveikai maitintis, gerai išsimiegoti ir laiku ilsėtis.

Rimtoms sutartims sudaryti, verslo reikalams tvarkyti geriau tiks pirmoji balandžio pusė. Pirmąsias dvi mėnesio savaites seksis verslas, prekyba, organizaciniai darbai. Mėnesio pabaigoje gresia konfliktai su kolegomis. Šauliui derėtų paskutinėmis savaitėmis būti atidesniam kitiems, nesiginčyti be reikalo ir nekritikuoti. Jam būtina saugotis apkalbų, vengti beprasmiškų ginčų ir neįsivelti į intrigas.

Sėkmingos balandžio dienos: 9, 10, 13, 14, 22, 23.

Nepalankios balandžio dienos: 4, 6, 8, 16, 24, 25, 26.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Balandis Ožiaragiui bus sėkmingas mėnuo sprendžiant šeimines ir buitines problemas, tačiau sunkiai seksis surasti bendrą kalbą su kolegomis, verslo partneriais ir klientais, kai reikės nagrinėti dalykinius klausimus. Žvaigždės pataria mėnesio pradžioje jokiu būdu nieko nekeisti darbe ar verslo srityje. Pirmosios dvi savaitės bus nepalankios darbinėms permainoms.

Balandis bus tinkamas mėnuo stambiems pirkiniams, kurie skirti namams, buto keitimui ar naujo būsto įsigijimui. Trumpai drūtai, Ožiaragiui patartina kuo daugiau dėmesio skirti asmeniniam gyvenimui ir buičiai, ir kuo mažiau darbui, ypač pirmoje balandžio pusėje. Mėnesio pabaigoje jis turės progos atrasti savyje kūrybinių talentų, apie kuriuos nieko nežinojo. Darbe žvaigždės pataria Ožiaragiui nebandyti išsiskirti individualumu tarp kolegų ir stengtis daugiau pritarti kitų nuomonei, palaikyti kolektyvo nuotaikas.

Visas balandis bus palankus ilgalaikiams meilės ryšiams puoselėti. Tinkamiausias laikas vienišam Ožiaragiui susirasti antrąją pusę – nuo 22 dienos iki gegužės mėnesio.

Sėkmingos balandžio dienos: 1, 3, 16, 17, 25, 30.

Nepalankios balandžio dienos: 8, 9, 10, 18, 27, 28.

VANDENIS (01.21–02.19)

Vandeniui balandžio mėnuo žada puikių galimybių. Deja, sėkmės sulauks tik tie šio ženklo atstovai, kurie bus aktyvūs ir nesėdės ištisomis dienomis namie tarp keturių sienų ar įsmeigę akis į kompiuterio ekraną. Iniciatyvumas ir lankstumas – savybės, kurios padės Vandeniui pasiekti savo tikslų ir įgyvendinti vieną kitą seniai puoselėjamą svajonę.

Pirmąją balandžio dekadą Vandenis galės sėkmingai dalyvauti derybose ir sudaryti pelningas sutartis, užmegzti naujų įdomių arba naudingų pažinčių ir leistis į tolimas keliones. Mėnesio pabaigoje bus palankus metas naujam būstui įsigyti, pradėti statytis namą ar tartis dėl paskolos banke. Jei Vandeniui nereikia naujo būsto, jam vis tiek patartina bent apsidairyti ir pasvarstyti, ką galėtų atnaujinti, paremontuoti, pakeisti, pagražinti savo namuose. Pagražėjusi namų aplinka teigiamai paveiks visų šeimos narių nuotaiką. Balandžio pabaigoje Vandeniui nedera skubėti sprendžiant asmeninių ir darbinių santykių problemas ir bandyti aplenkti gyvenimo įvykių, verčiau palaukti, kol viskas savaime išsispręs.

Sėkmingos balandžio dienos: 5, 13, 14, 18, 22.

Nepalankios balandžio dienos: 1, 2, 9, 10, 12, 20, 21.

ŽUVYS (02.20–03.20)

2014 metų balandžio mėnesį Žuvims seksis spręsti klausimus, susijusius su savo materialine padėtimi. Šiame etape jos galės drąsiai investuoti, įsigyti nekilnojamojo turto, dalyvauti loterijoje, pradėti ar plėsti verslą. Tačiau žvaigždės įspėja, kad visa tai reikia daryti su galva, racionaliai apsvarsčius, ne vien pasikliaujant savo sėkme.

Mėnesio pabaigoje Žuvims geriausia užsiimti savišvieta, keistis patirtimi, mokytis ir mokyti kitus, keliauti. Joms seksis užmegzti naujas pažintis, sudaryti pelningas sutartis. Balandžio pabaigoje jos sugebės išspręsti konfliktus, sutvarkyti susikaupusius privačius reikalus, pradėti naujus santykius darbe, versle ar asmeniniame gyvenime. Vis dėlto, Žuvims patartina būti atsargioms ir apdairioms, nesileisti apakinamoms išorinio naujų pažįstamų žavesio, kol jie neatsikleidė ir neparodė, ką iš tikrųjų slepia savo viduje. Geriau šlietis prie griežtų, bet teisingų žmonių, nei prie apsimetinėjančių gerais.

Balandžio mėnuo Žuvims bus sudėtingas laikas, nes joms ne visada seksis suprasti žmonių elgesį, priimti teisingą sprendimą ir pasirinkti tai, kas geriausia. Jos bandys pasipriešinti įtakingiems asmenims, biurokratijai ar nelogiškiems įstatymams, dėl to gali skaudžiai nukentėti ir susigadinti savo reputaciją. Žuvims bus labai svarbu pačioms tramdyti savo maištingą būdą. Ir tai joms sunkiai seksis, nes nenorės susitaikyti su neteisybe.

Sėkmingos balandžio dienos: 1, 2, 6, 7, 17, 20.

Nepalankios balandžio dienos: 4, 12, 14, 15, 22, 23.


astrologija, balandis, horoskopas, Zodiakas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai