Tobulumo paieškos: radikalios plastinės chirurgijos pacientų portretai (foto)

Laikas.lt
Pagal Beautifuldecay.com

Grožis yra galia. Gyvendami šiame stereotipų bei išorinės tobulybės valdomame pasaulyje, negalime nesutikti su ankstesniu teiginiu. Lygiai taip pat daugelis suprantame, jog jo didenybė grožis reikalauja aukų. Pažvelgus į Phillipo Toledano nuotraukų seriją „A New Kind of Beauty“, panašu, jog jų herojai ir buvo paaukoti grožio dievams... Visgi menininkas radikalių plastinių operacijų aukas užfiksavo kiek kitaip – tarsi romėnų ar graikų skulptūras, skendinčias subtilioje šviesoje, o mūsų akimis sudarkyti kūnai bei veidai čia spindi galia bei pasitikėjimu savo grožiu.

grožis, nuotraukos, plastinė chirurgija, plastinės operacijos, skulpturos

Naujausi komentarai
To Ehm
2014-03-30, 00:56
Tik dalinai sutikčiau su tavo nuomone. Ne vien lietuvių toks požiūris į plastines operacijas. Pats amerikietis sukūrė šį projektą/fotosesiją, reiškias, kad šie žmonės yra tikrai išskirtiniai ir gatvėje tokių dažnai nepamatysi. O Lietuvoje tai yra ypač reta ir neįprasta. Galbūt žmonės nemoka gražiai išreikšti savo sukeltų emocijų žodžiu, todėl panaudoja ne itin tolerantiškus žodžius. Sutinku, kad šie žmonės patys pasirinko tokį kelią, bet labai gali būti, kad vis dėl to, išorė neatspindėjo jų vidinės ramybės ir jie nusuko su operacijom į priklausomybę vis kažką bandant keisti ir save "patobulinti". Žiniasklaida nieko bendro čia neturi, su nuomonės formavimu, žmonės patys renkasi, kokius straipsnius skaityti ir jų požiūris, jei tai suaugę žmonės, seniai susiformavęs.
arunas
2014-03-22, 21:59
fui kaip is lavonines
irce
2014-03-06, 09:41
Jei ne plastiniu operaciju,tai nuosavu protiniu lasteliu aukos.
Monika
2014-02-28, 22:40
Bet, kad jie tikrai aukos. Gailu jų
Ehm
2014-02-28, 17:50
Kaip juokingai lietuviai zvelgia i plastines operacijas. Kodel aukos? Visai ne aukos tai zmones pasirinke toki kelia nes ju kunas neatitinka ju vidines asmenybes. Man uzknisa kai raso apie tokius dalykus su gailesciu kazkokiu, su pasibjaurejimu, sudarkyti kunai? Tikiu kad tai buvo neteisingai isversta ir interpretuota nes JAV niekas neziuri i zmones taip ir neraso kad jie yra aukos. Su tokiais straipsniais ir issireiskimais media ir formuoja zmoniu nuomone apie kitokius zmones ir mokina juos ne tolerancijos o ziureti su pasibaisejimu. Nustokime zmones vadinti aukomis ir zeminti juos.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai