Now Reading
Šiandien V. Diavarą sveikins gausus būrys muzikantų ir didžėjų

Šiandien V. Diavarą sveikins gausus būrys muzikantų ir didžėjų

Šiandien V. Diavarą sveikins gausus būrys muzikantų ir didžėjų

Laikas.lt

Muzikantas ir prodiuseris Victoras Diavara jau ne pirmą kartą savo gimtadienį švenčia garsiai, linksmai ir muzikaliai. Šie metai ne išimtis, todėl šįvakar į menų fabriką „Loftas“ yra kviečiami visi. Čia gros eilė didžėjų ir grupių.

Pasveikinti V. Diavaros su gimtadieniu atvyksta net elektrorokeriai „Bonafide3000“ iš saulėtojo Tel Avivo.

„Mūsų pasirodymai pasižymi treniruočių sporto salėje nuotaikomis, taigi nepamirškite patogios aprangos, nes bus karšta“, – sako grupės balsas Ido Friedman.

Šįvakar „Lofte“ nusimato ir daugiau svečių iš svetur – tai maskvietė DJ Anna Hanna, Lietuvoje gyvenantis didžėjus iš Madrido Rubenas, iš Londono atvykstanti Mamiko Motto, vietiniai Rembo Švoba, Thing ir daugelis kitų.

Victorą taip pat sveikins lietuviai „Suicide DJs“. Paklaustas, kokią gimtadienio dovaną ruošia Victorui, grupės lyderis Vidas Bareikis išlaikė paslaptį: „Nusprendėme dovanoti tai, ką turime geriausio – savo muziką. Specialiai netgi ištraukėme vieną kūrinį iš „Suicide DJs“ archyvo. Toliau – lai lieka paslaptimi.“

„Taip, mėgstu švęsti savo gimtadienį, bet tuo pačiu noriu, kad tai būtų ir puiki šventė mano draugams, o dabar dar ir visiems, kas šiandien ateis į „Loftą“ – vietą, kur praleidžiu daugiausiai savo laiko“, – viena ranka ruošdamas savo šio vakaro pasirodymą su „NO DJs“ į gimtadienį kviečia pats Vee.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

V. Diavaros kvietimas šįvakar į gimtadienį:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top