Now Reading
Patirk nuostabų nuotykį savo gyvenime – savanoriauk stovykloje „Lietuvos Atgaja“!

Patirk nuostabų nuotykį savo gyvenime – savanoriauk stovykloje „Lietuvos Atgaja“!

Patirk nuostabų nuotykį savo gyvenime – savanoriauk stovykloje „Lietuvos Atgaja“!

Laikas.lt

Dvidešimt trečius metus savanorius renkanti, rengianti ir į kūrybos ir bendravimo pasaulį išleidžianti kūrybinė teatrinė vaikų ir jaunimo stovykla „Lietuvos Atgaja“ šiemet vėl kviečia savanoriauti.

Kasmet per šešiasdešimt naujų, iš viso – per šimtą vadovų – savanorių paruošianti stovykla ragina prisijungti 19–25 metų jaunus žmones, kurie nori pakeisti savo gyvenimą, išeiti iš komforto zonos ir patirti tai, ką prisimins dar ilgai.

„Atgaja – tai ne paprasta vaikų ir jaunimo stovykla. Atgaja – tai tobulėjimas, neįkainojama patirtis, kūryba, betarpiškas bendravimas, naujos pažintys visam gyvenimui. Savanorystė čia duoda tiek, kad net sunku papasakoti žodžiais“, – dalijasi ilgametė Atgajos vadovė – savanorė Justė.

Kiekviena Atgajos vasara – kitokia: devynios skirtingos pamainos: mitologijos, istorijos, teatro, literatūros, menų… Pamainų programas kuria patys vadovai – savanoriai, todėl dešimt dienų stovykloje tampa nesibaigiančiu kūrybos procesu, pareikalaujančiu išlaisvinti netikėčiausias idėjas, persikūnyti į pačius nenuspėjamiausius personažus, baimių, geriau pažinti save ir aplink esančius žmones.

Norintieji daugiau sužinoti apie stovyklą kviečiami į pristatymus Kaune ir Vilniuje, kuriuose Atgajoje vadovai – savanoriai išsamiai papasakos, kas ir kaip vyksta stovykloje ir kodėl verta savanoriauti. Susidomėję po pristatymų bus kviečiami į atrankas, vėliau – seminarus ir galiausiai – vasarą tapti savanoriais pasirinktoje pamainoje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Stovyklos pristatymų laikus ir vietas rasite paspaudę čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top