Now Reading
Moteris išsitatuiravo visą kūną, nors… niekada nematys savo tatuiruočių! (foto)

Moteris išsitatuiravo visą kūną, nors… niekada nematys savo tatuiruočių! (foto)

Moteris išsitatuiravo visą kūną

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Kai kalbama apie tatuiruotes, vienas iš jų priešininkų argumentų – piešiniai laikui bėgant atsibosta. O ką, jei niekada jų nematai? Ir kalba eina ne apie tatuiruotes sunkiai matomose vietose…

Taip, tokia Fran Atkinson, išsitatuiravusios beveik visą kūną, realybė – moteris tattoo meistro kėdėje praleido 416 valandų, iškentė tikrai daug skausmo, išleido tūkstančius svarų, tačiau niekada nematė to rezultatų. Taip yra todėl, jog 52 metų britė pradėjo akti dar būdama paauglė, o dabar jos regėjimas siekia vos 3-5 procentus.

„Pirmąją nedidelę tatuiruotę pasidariau maždaug prieš 25-erius. Tai buvo pegasas. Maždaug prieš trejus metus vieną rytą prabudau ir supratau, jog noriu ne mažų tatuiruočių, o viso kūno piešinio“, –  pačią idėjos pradžią prisimena ponia Atkinson.

Nors niekada jų neregėjus, moteris džiaugiasi savo tatuiruotėmis ir sako, jog jos vyras Ronas bei tattoo meistras Grezas Browmanas buvo jos akys – vyrai detaliai nupasakojo, kaip atrodo Fran kūno piešiniai.
Dabar spėjama, jog F. Atkinson yra daugiausiai tatuiruočių turinti moteris Velse, todėl stengsis pakliūti į Gineso rekordų knygą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Aklos moters vyras Ronas, taip pat gausiai tatuiruotas, sakė visuomet palaikęs savo mylimąją: „Fran yra ekshibicionistė – jai patinka šokiruoti aplinkinius. Visuomet ją palaikiau, nesvarbu, ką ji norėjo daryti. Pats žinau, kokią priklausomybę sukelia tatuiruotės.“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top