Now Reading
Kulinaras Ali Gadžijevas sukūrė šokoladinę trispalvę – aviečių, čiobrelių ir šaltalankių skonio saldainius (foto)

Kulinaras Ali Gadžijevas sukūrė šokoladinę trispalvę – aviečių, čiobrelių ir šaltalankių skonio saldainius (foto)

Kulinaras Ali Gadžijevas sukūrė šokoladinę trispalvę – aviečių

Laikas.lt
Nuotr. – „Ali šokoladinės“ saldainiai vasario 16-ąjai:

Kokybiško belgiško šokolado Lietuvoje ambasadorius, kulinaras Ali Gadžijevas sukūrė Lietuvos trispalvės saldainių rinkinius, kurie skirti vasario 16-ąją saldžiai paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo dieną.

Lietuvoje gimęs ir užaugęs Ali sako, kad jis visuomet prisistato lietuviu, net jeigu ne visi tuom iškart patiki. „Aš žinau, kad atrodau tikrai ne taip, kaip tipiškas lietuvis ir draugai sako, kad mano temperamentas visai ne lietuviškas, bet mano mama yra lietuvė, čia gyvenau visą gyvenimą, kalbėjau lietuviškai visą gyvenimą, taigi ir širdyje, jei atvirai, jaučiuosi lietuvis“, – sako Ali Gadžijevas, iš tėvo pusės turintis azerbaidžanietiško kraujo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lietuvių liaudies motyvų simbolika dekoruotoje stilingoje dėžutėje – trijų spalvų ir skonių saldainiai. Raudoni – aviečių skonio, žali – čiobrelių, o geltoni – šaltalankių. Ali sako, kad jeigu šis rinkinys visiems patiks taip, kaip jam, tuomet jis gamins juos kaip dovanas užsienio svečiams arba lauktuvėms iš Lietuvos. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top