Now Reading
Įkvepianti istorija: nuo raumenų distrofijos kenčianti mergina tapo modeliu!

Įkvepianti istorija: nuo raumenų distrofijos kenčianti mergina tapo modeliu!

Įkvepianti istorija: nuo raumenų distrofijos kenčianti mergina tapo modeliu!

Laikas.lt
Pagal Mymodernment.com

Manote, jog negalia ar sunki liga trukdo įgyvendinti svajones? Jei taip, siūlome susipažinti su  Jillian Mercado, kurios įkvepianti istorija privers pakeisti savo nuomonę.

Jauna moteris kenčia nuo įgimtos ligos – raumenų distrofijos, kuri pažeidžia raumenis, jie blogiau vystosi arba plonėja, nyksta, silpniau susitraukia. Ligai progresuojant, jau 8-10 metų vaikai labai sunkiai vaikšto, o 14-15 metų patys nebepaeina.

Sunku patikėti, tačiau vežimėlyje sėdinti Jilian ne tik yra sėkminga mados tinklaraštininkė, bet visai neseniai tapo ir vienu iš kompanijos „Diesel“ reklaminių veidų!

Neseniai ši mados komapnija surengė kastingą, po kurio neįgali mergina kartu su dar 23 modeliais gavo darbo pasiūlymą. Nepaisant to, jog J. Mercado organizatoriams išsiuntė savo nuotrauką, tokios sėkmės tikrai nesitikėjo, todėl ją tai labai pradžiugino – mergina tai vadina „didžiausia gyvenimo galimybe bei suteiktu pasitikėjimu“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tuo tarpu kompanijos „Diesel“ atstovai teigia, jog Jilian puikiai atitinka prekinio ženklo identitetą ir vertybes – laisvę, kūrybą, originalumą, išskirtinumą bei drąsą.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top