Elektroninės muzikos grupės „mmpsuf“ koncertu jau gali mėgautis ir internautai

Laikas.lt

LRT metų muzikos iniciatyva „LRT Opus Ore“ turi naują koncerto įrašą. Gruodžio 4 d. radijo įrašų studijoje užburiantį, svajingą ir šiek tiek mistišką koncertą surengė elektroninės muzikos grupė „mmpsuf“. Kaip jau tapo įprasta, koncertas buvo filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas radijo bangomis, o sekmadienį parodytas per televizijos programą LRT Kultūra.

Kviečiame peržiūrėti itin žiemišką grupės „mmpsuf“ koncerto įrašą:

„Esame labai dėkingi už tai, kiek pastangų į šį koncertą dėjo LRT komanda - atrodė, kad visi buvo pasiruošę dėl įrašo studiją apversti aukštyn kojomis. Gavome labai daug ir reikalingo palaikymo (sceninio, spalvinio, garsinio ir emocinio), kad kartu galėjome ir upės vagą pakeisti. O muzika, ji pati savaime yra galinga jėga, o mes - tik jos instrumentai. Ji mus įsuka, įtraukia, užsūpuoja. Ji gali būti matoma arba nematoma, girdima arba ne. Šįkart mes tapome matomi. Ir tai pirmas kartas, kai „mmpsuf“ turi tiek svečių koncerte. Kviečiame pasilikti kiek tik norisi ir dar kartą dėkojame koncertų serijos organizatoriams už tokią ypatingą progą", - po koncerto sakė grupės „mmpsuf“ nariai Eglė Sirvydytė, Aivaras Ruzgas ir garso režisierius Alius Bareckas.

Grupės „mmpsuf“ atliktų kūrinių sąrašas:

1. The Rooms 01:16
2. Small 06:52
3. Over Over 15:15
4. Speck 20:54
5. Rabbit Rabbit 29:00
6. Sweet Love 36:23
7. The Beauty 42:08
8. No Melodies 49:10


Visus „LRT Opus Ore“ koncertų ciklo įrašus ir artimiausius projekto planus rasite internete adresu www.lrt.lt ir www.youtube.com/LRTOpusOre

eglė sirvydytė, gyva muzika, lrt opus ore, mmpsuf

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai