Now Reading
Seksuali ir laukinė konservatyviosios Rusijos merginų pusė (foto)

Seksuali ir laukinė konservatyviosios Rusijos merginų pusė (foto)

Seksuali ir laukinė konservatyviosios Rusijos merginų pusė (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dazeddigital.com

23 metų fotografė Sasha Mademuaselle trejus metus fiksavo, kaip ji vadina, slaptąją Maskvos pusę. Mergina su fotoaparatu lankėsi vietose, kuriose rasdavo besilinksminančias savo bendraamžes. „Tai slaptas pasaulis, kuris paklūsta ne griežtiems politikams, o jaunų ir gražių kūnų taisyklėms“, – apie savo nuotraukų seriją „Girls“ pasakoja Sasha.

Mergina prasitaria, kad jos, kaip fotografės, mėgiamiausi objektai yra plaukai, kojos, gyvūnai, sofos ir besilinksminantys draugai. Kone visą tai galima rasti žemiau pateiktose nuotraukose.

„Maskvoje yra labai nedaug vietų, kur jauni žmonės gali nevaržomi pasilinksminti. Tad dažniausiai toje pačioje vietoje sunki daug pažįstamų. Juos visus fotografuoju. Vakarėliai mano gyvenime užima labai svarbią dalį. Tūsinuosi nuo ketvirtadienio iki sekmadienio. Ir visuomet su savimi turiu fotoaparatą“, – toliau pasakoja Saha.

Ją žavi gražūs nekalti merginų kūnai, kuriuose slypi kažkas laukinio ir purvino, kas vakarėlių metu prasiveržia į viešumą. Tokias savo nuotraukas Sasha vadina vyriškomis, nes juose ji nesistengia pavaizduoti moters kaip švelnios ir patrauklios būtybės, nesistengia įamžinti merginų taip, kaip jos dažniausiai save nori matyti nuotraukose.

Nustebsite sužinoję, kokie šios vakarėlių liūtės planai. Sasha svajoja sukurti kalendorių su kačių nuotraukomis.  O gal geriau su apsvaigusiomis dvidešimtmetėmis? Na, Rusijoje jis tikrai nebūtų išleistas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top