Now Reading
9 „must have“ šios žiemos aksesuarų (foto)

9 „must have“ šios žiemos aksesuarų (foto)

9 „must have“ šios žiemos aksesuarų (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailywt.com

Aksesuarai sudaro didžiąją dalį mados industrijos. Jų tendencijos, kaip ir drabužių, keičiasi kartu su metų laikais. Kartais nauja rankinė ar papuošalas gelbsti jau devėtą suknelę arba suteikia tokio žavesio, su kuriuo nedrįstų varžytis joks drabužis. Pristatome šios žiemos devintuką, kuris neleis jums pasitraukti iš stilingiausių moterų sąrašo.

Juodos/baltos spalvos delninukė

Laikai, kai delninukės būdavo skirtos tik iškilmingiems vakarėliams, kaip kompanijonės vakarinei suknelei, tolimoje praeityje. Dabar įvairiausių dydžių bei stilių delninukes nešiojamės visur. Jos tapo tiek šventinio, tiek laisvo stiliaus dalimi. Kodėl nepasirinkus juoda/balta delininukės, nes priešingų spalvų žaismas šį sezoną išties madingas.

Aksominiai bateliai

Aksomas šį sezoną karaliauja ne tik spintoje, bet ir batų dėžėje. Purpurinė, violetinė, indigo, turkio spalvos ar gyvūnų kailių raštai – akcentai, padėsiantys nepasiklysti renkantis avalynę žiemai, kai taip norisi išsilaisvinti iš sunkių batų. Mėgstančioms prabangą, patariama pirkti batus su gausiais papuošimais.

Auksiniai vėriniai

Jei negalite sau leisti įsigyti auksinio, briliantais inkrustuoto papuošalo, nenusiminkite, apie jus jau seniai pagalvota. Stambios auksinės grandinės ir kiti kaklo papuošalai pasiruošę atsiduoti jums už prieinamą kainą. Juk mokate už paprasčiausią aukso spalvos metalą ir jo dizainą. Turbūt net neverta priminti, kad auksinės širdys ir kryžiai privalo šią žiemą kaboti ant jūsų krūtinės.

 

Ilgi, šlaunis aptempiantys batai

Ši avalynė madistėms iš didžiosios „M“. Ne viena moteris, šių batų trokšta, tačiau tikrai ne kiekviena išdrįstų jais avėti. O gal geriau sakyti mūvėti? Jei toks variantas jums per drastiškas, įsigykite panašius batus, kurie baigiasi ne ties šlaunies viduriu, o šiek tiek virš kelio.

Kailiu puošta rankinė

Jei nemėgstate kailinių ir nepritariate žiauriems jų gamybos būdams, dirbtiniu kailiu puošta rankinė neturėtų nusižengti jūsų pasaulėžiūrai. Tikrai sėkmingai išsirinksite jūsų stiliui tinkamą gražuolę.

Sietyno formos auskarai

Tai tikrai nekasdieniam įvaizdžiui skirtas papuošalas, nors galima atrasti ir minimalistinio dizaino sietyną primenančius auskarus. Pristatant rudens-žiemos kolekcijas šie gražuoliai nesitraukė nuo podiumo. Vėlgi auksas, kristalai, masyvi forma – kodai, padėsiantys renkantis.


See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Geometrinės apyrankės

Geometrinės formos badosi šaltąjį sezoną ne tik juvelyrikoje, bet ir spintoje bei batų dėžėje. Įsigykite tokio stiliaus apyrankę ir nebereiks sukti galvos, kad šį megztinį nešioji jau antrą žiemą.

Kuprinės 

Jau tikriausiai pastebėjote, kad miesto gatvėse atsirado nemokyklinio amžiaus moksleivių, skubančių su stilingomis kuprinėmis. Iš tiesų šis aksesuaras grįžo į suaugusiųjų pasaulį ir visai ne kaip kelionmaišis ar kompiuterio rankinė, o stiliaus detalė, kuri gali būti nešiojama vietoje įprastos rankinės. Jų modelių prigaminta įvairiausių – nuo prabangių iki minimalaus stiliaus perliukų. Iš tikro kuprinės šią žiemą vertos atskiro straipsnio.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top