Linksma „Kama Sutros“ versija susituokusioms poroms (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

„Visos pasakos baigiasi vestuvėmis, o po vestuvių baigiasi visos pasakos“, – turbūt ne vienam teko girdėti šį kandų pokštą. Taip, vedybiniame gyvenime buitis ir rutina dažnai ima viršų, nuošalyje palikdamos aistrą bei nuotykius. Šią nelabai romantišką realybę linksmai iliustruoja knygos „The Married Kama Sutra“ autoriai Simon Rich ir Farley Katz, mėgdžiodami originalaus leidinio stilių. Taigi, pristatome populiariausias susituokusių porų „pozas“, kurios tikrai privers nusišypsoti savo kailiu patyrusius ilgalaikius santykius!

Kai moteris valo erdvę aplink vyro kojas, leisdama jam suprasti, jog ir jis turėtų tvarkytis, tai vadinama „skatinimo poza“.
 

Kai vyras pagadina orą priešais moterį be jokio atsiprašymo, tai vadinama „standartų pakeitimu“.


Kai vyras krauna indus į indaplovę ir moteris būtinai turi įsikišti, nes jis tai daro blogai, tai vadinama „indaplovės pozicija“.
 

Kai vyras švelniai bučiuoja moters kaklą, moteris glosto vyro krūtinę, o vaikas rėkdamas įbėga į kambarį, nes išgirdo gąsdinantį garsą ar kokią kitą nesamonę, tai vadinama „pertrauktu suvažiavimu“.
 

Kai moteris reikalauja, kad vyras nusipirktų naujų drabužių, nes to nedarė metų metus ir dėl to atrodo baisiai, o šis fiziškai priešinasi ėjimui į parduotuvę, tai vadinama „užsispyrusiu ožiu“.
 

Kai moteris įeina į kambarį, o vyras greitai uždaro nešiojamąjį kompiuterį, nes „Facebook'e“ žiūrinėjo buvusios merginos nuotraukas, tai vadinama „uždarymo signalu“.
 

Kai vyras ir moteris vakarieniauja su kita sutuoktinių pora, kurių problemos yra dar didesnės nei jų, ir spaudžia vienas kito ranką po stalu bei mėto pašaipias, pranašias šypsenėles, tai vadinama „iškreiptais įsimylėjėliais“.

Kai vaikai išvykę pas močiutę, o vyras ir moteris, planavę išeiti pasilinksminti, vietoje to išgeria migdomųjų ir nueina miegoti 19.30 val., nes tikrasis jų troškimas – gerai išsimiegoti, tai vadinama „tinginių valsu“.
 

Kai vyras su draugu išvyksta į sporto varžybas, o moteris ilgai guli karštoje vonioje, gurkšnodama vyną iš pakelio, tai vadinama „taikos akimirka“.



juokinga, kama sutra, pokstai, poros, sutuoktiniai, vedybinis gyvenimas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai