Now Reading
Aplink pasaulį: ką ant šventinio stalo deda skirtingų šalių žmonės? (foto)

Aplink pasaulį: ką ant šventinio stalo deda skirtingų šalių žmonės? (foto)

Aplink pasaulį: ką ant šventinio stalo deda skirtingų šalių žmonės? (foto)

Laikas.lt

Bepjaustydami produktus mišrainėms ir ruošdami silkutę, turbūt retai ir susimąstome, jog šventinio stalo gėrybių pasirinkimas labai priklauso ne tik nuo skonio receptorių, bet ir nuo šalies tradicijų bei kultūros. Taigi, šiandien kviečiame į trumpą ekskursiją po pasaulio virtuves ir pristatome jums po vieną tradicinį skirtingų šalių patiekalą, kuris greičiausiai puikuosis ant šventinio tenykščių stalo.

Puerto Rikas (pieno ir kiaušinio gėrimas)

Graikija (vištienos ir citrinų sriuba)

Prancūzija (kavos pyragas)

Etiopija (vištiena su prieskoniais)

Kanada (mėsos pyragas)

Vokietija (vaisiniai sausainiai)

JAV (įdaryta žasis)

Švedija (šafrano bandelės)

Italija (sūrio ir duonos sriuba)

Norvegija (vaflių desertas)

Peru (šokolado gėrimas)

Argentina (kepta mėsa)

Filipinai (keptas paršelis)

Meksika (įdaryti pipirai)

Portugalija (saldus kiaušinių pyragas)

Malta (kakavos ir riešutų sriuba)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Rumunija (frikadelių sriuba)

Danija (ryžių pudingas)

Islandija (rūkyta ėriuko koja)

Švedija (bulvių ir ančiuvių apkepas)

Gvatemala (kukurūzų lapų vyniotinis)

Anglija (mėsos pyragaičiai)

Japonija (KFC maistas!!!)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top