Ką padovanoti jai?

Gyviau.lt

Neišvengiamai artėjant kalėdiniam dovanų bumui, ne vienas vyras eina iš proto, niekaip nesugalvodamas, ką padovanoti tai vienintelei mylimajai. Štai keletas idėjų jums, ką padovanoti ir nesuklysti!

Aromaterapijos komplektas. Ji dažnai pavargsta darbe, o gal mėgsta atsipalaiduoti ir mėgautis karštos vonios malonumais (kartu su tavimi, žinoma)? Padovanok aromaterapijos komplektą, kuris ją tikrai nudžiugins!

Kaina: Nuo 100lt.

Kur ieškoti? Prekybos centruose, internete, specializuotose parduotuvėse.

Kailinė detalė. Kailis – šio sezono geidžiama ir kone būtina kiekvienos moters garderobo detalė. Padovanok jai kailinę apykaklę ir ji tikrai ras, kur ją panaudoti! P.S. Jei tavo mylimoji yra gyvūnų teisių gynėja – geriau dovanok dirbtinį kailį.

Kaina: Nuo 100lt.

Kur ieškoti? Turguje, internete, prekybos centruose, skelbimuose.

Plaukų priežiūros įrankiai. Kiekviena moteris rūpinasi plaukais ir jiems skiria daug laiko. Padovanodamas jai plaukų priežiūros įrankius ne tik palengvinsi jos kasdienes grožio procedūras, tačiau ir parodysi, kad vertini jos pastangas būti gražia moterimi.

Kaina: Nuo …. lt.

Kur ieškoti? Praktiškai visur.

Kava. Moterims kava – tai vienas iš didžiausią malonumą teikiančių ritualų. Prie kavos jos gali daryti tai, joms labiausiai patinka – kalbėti. Padėk jai dienos darbus pradėti skania kava, kuri jai primins tave.

Kaina: Nuo …. lt.

Kur ieškoti? Parduotuvėse, kavinėse, specializuotose prekybvietėse, internete.

Tualetinis vanduo. Žinai jos mėgstamiausią kvapą? O gal pameni tuos, kuriuos ji „dėvėjo“ pirmojo pasimatymo metu? Padovanok jai tuos prisiminimus, kuriuos jai padės naujai išgyventi tualetinis vanduo, kurį ji jau buvo pamiršusi.

Kaina: Nuo 100lt.

Kur ieškoti? Kvepalų parduotuvėse, internete.

Knyga. Ką ji mėgsta? Tai bus iššūkis ir tau. Gal jai patinka ruošti vakarienę? O gal ji eina iš proto dėl detektyvų? Ar pastebėjai, kad vakarais ji neberanda laiko filmo peržiūrai, nes nebespėja tinkamai paskirstyti laiko? Padovanok knygą, kuri jai suteiks malonumą skaitant, arba padės išspręsti tam tikras problemas. Knyga – visada geras pasirinkimas.

Kaina: Nuo 20lt.

Kur ieškoti? Knygynuose, internete, prekybos centruose, lauko knygų prekybvietėse.

Akvariumas. Ar jau pradėjote gyventi kartu? Gal dar tik planuojate? Pats laikas išsiaiškinti, ar ji šeimyniška. Padovanok jai akvariumą su žuvele, kurią teks prižiūrėti. Šaunus akvariumas taps puikia interjero detale jūsų ar jos namuose, o taip pat pamatysi, ar ji moka pasirūpinti gyvūnais.

Kaina: Nuo 100lt.

Kur ieškoti? Gyvūnų parduotuvėse, turguje, internete.

Makiažo priemonių rinkinys. Dar vienas gudrus sprendimas, norint išvengti kalėdinių nesusipratimų. Svarbiausia, kad rinkinys būtų kokybiškas ir jai jo tikrai reikėtų (gal kaip tik neseniai įsigijo naują?).

Kaina: …. lt.

Kur ieškoti? Grožio priemonių skyriuose, prekybos centruose, internete.


dovanos, dovanos moterims, ką dovanoti, kalėdinės dovana

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai