Now Reading
Nacionalinė SPA asociacija – novatoriškų idėjų lyderė

Nacionalinė SPA asociacija – novatoriškų idėjų lyderė

Nacionalinė SPA asociacija - novatoriškų idėjų lyderė

Nacionalinė SPA asociacija – Lietuvoje pripažinta organizacija, vienijanti 14 įmonių (t.y. daugiau nei pusė visos SPA rinkos). Pasitelkdami ypatingus atrankos kriterijus į asociaciją subūrėme tik savo srities profesionalus.

Lietuvos, Latvijos bei Estijos SPA rinkos atstovai su nekantrumu laukia rugsėjo pabaigoje Vilniuje vyksiančios “Baltic Expo Beauty” parodos. Ji vyks Pramogų arenoje (Ąžuolyno g. 9) rugsėjo 24-26 d. Čia lankytojai galės išvysti Lietuvos SPA salą, kur įsikurs NSA su savo nariais.

Saloje bus pristatytos įvairiuose Lietuvos kurortuose įsikūrusių SPA ir sanatorijų pasiūlymai, rudens ir žiemos naujienos. Stende bus rengiama loterija su didele gausa malonių poilsio ir SPA prizų.

SPA asociacijos dėmesys būsimiems specialistams

Kadangi esminis SPA rinkos elementas – kvalifikuoti darbuotojai, Nacionalinė SPA organizacija kreipia didelį dėmesį į NSA narių darbuotojų kvalifikacijos kėlimą. Vien per pastaruosius du metus mūsų nariams buvo skirta virš 600 tūkst. eurų ES paramos.

Be darbuotojų mokymų organizacija nepamiršta jaunųjų kolegų. Todėl asociacija palaiko glaudžius santykius su kineziterapijos ir ergoterapijos studentus ruošiančiomis kolegijomis. Su studentais organizuojami konkursai, kuriuose didelis dėmesys kreipiamas klasikinei masažo rungčiai.

Lietuvos SPA turi slaviškas šaknis, o slavams klasikinis masažas – kultūros lobis. Intensyvus ir gyvas bendravimas su kolegijomis skatina abipusį supratimą – ko reikia verslui iš mokslo įstaigų, ir ko mokslo įstaigos tikisi iš mūsų narių. Studentams – tai patirtis ir naujos pažintys.

Pabaltijo SPA asociacija vieningai žengia pirmyn

NSA vadovas Lukas Mackevičius aktyviai dalyvauja Valstybės turizmo departamento tarybos posėdžiuose bei Ūkio ministerijos posėdžiuose, kuriuose yra priimami mūsų sektoriui svarbūs įstatymai bei jų pataisos.

Šio nematomo darbo vaisiai – palankūs įstatymai mūsų sektoriui. Be visa ko, asociacija aktyviai dalyvauja Lietuvos Turizmo departamento organizuojamose verslo misijose, mūsų išleisti katalogai pasiekia atokiausius Europos kampelius: Prancūziją, Vokietiją, Skandinavijos šalis, Portugaliją, Italiją ir kt.

Sėkmingas NSA bendradarbiavimas su Latvijos SPA asociacija suteikia galimybę plėtoti dviejų šalių draugystę, vykdyti pasikeitimą patirtimi, organizuojamom parodom ir konkursais.

NSA dėkoja Latvijai už puikiai organizuotą verslo misiją Baltic Connecting 2010. Džiaugiamės, jog abiejų šalių graži konkurencija sukuria geras sąlygas verslo sinergijai bei puikius kokybės ir kainos pasiūlymus.

Paroda sudomins profesionalus, mėgėjus ir verslininkus

Parodos metu organizatoriai bendradarbiaudami su Lietuvos Nacionaline SPA asociacija surengs dviejų dienų profesionalams, SPA meistrams, verslininkams, vadybininkams, administratoriams, skirtą SPA forumą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Seminaro metu bus nagrinėjamos dvi pagrindinės temos “Wellness SPA” ir “Medical SPA”, SPA verslo vadovavimo ar valdymo paskaitos, bus pristatomos naujausios tendencijos šioje rinkoje, taip pat mokoma įvairių SPA masažo technikų, ritualų. Paskaitas skaitys atstovai iš Latvijos, Estijos, Lietuvos ir Rusijos, bei kitų šalių.

Parodos metu vyks masažuotojų konkursas

Parodos staigmena – Nacionalinės SPA asociacijos organizuojamas studentų SPA masažuotojo konkursas „Jaunos rankos“. Konkurso metu jaunieji talentai demonstruos savo įgytas žinias klasikinio masažo ir laisvosios programos “SPA masažo” pasirodymuose. NSA noriai remia studentiją, besimokančią SPA amato.

Siekiama atkreipti dėmesį į jaunuosius talentus ir skatinti profesionaliau domėtis SPA technikomis ir verslu, skirti laiko ir jėgų gerinant SPA paslaugų kokybę Pabaltijo valstybėse. Planuojama, kad jaunųjų SPA talentų konkurse dalyvaus apie 20 būsimųjų studijuojančių masažo meistriškumą iš įvairių aukštųjų mokyklų ir koledžų.

Kitomis parodos dienomis, žiūrovų smalsumą patenkins NSA narių meistrai, kurie pademonstruos profesionaliuosius masažus, papasakos kokie jie turėtų būti, kokios naujienos masažų ar procedūrų rinkoje.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top