Now Reading
Paskutinis noras: mergina ištekėjo, sužinojusi, jog gyventi liko vos dvi savaitės (foto)

Paskutinis noras: mergina ištekėjo, sužinojusi, jog gyventi liko vos dvi savaitės (foto)

Paskutinis noras: mergina ištekėjo

Laikas.lt
Pagal Myfoxla.com

Ką norėtumete dar gyvenime nuveikti, jei jums pasakytų, kad gyventi liko vos dvi savaitės? Su tokiu žiauriu likimo pokštu teko susidurti 18-metei Leslie Riverai, kuriai gydytojai dėl paūmėjusios leukemijos praėjusį mėnesį paskelbė beveik mirties nuosprendį.

Išgirdusi baisiąją žinią, mergina turėjo tik vieną norą – ištekėti už savo vaikino, mokyklos laikų meilės, Danielio Mendezo, kuris jos nepaliko net sužinojęs ligos diagnozę.

Su Danielio parama atradusi savyje naujų jėgų, Leslie sugriovė gydytojų prognozes ir praėjusią savaitę žengė prie altoriaus, taip įgyvendindama svajonę apie pasakiškas vestuves. Prie to stipriai prisidėjo paramos fondas „Make-a-Wish“ – geros valios žmonės tam paaukojo net 300 tūkstančių dolerių, o didžiosios dienos scenarijumi rūpinosi įžymybių vestuvių planuotojas Davidas Tutera.

Dabar pora vėl grįžo prie savo pagrindinio tikslo – sėkmingos kovos su klastinga liga. Leslie teigia, jog ji niekada nepasiduos: „Tikiuosi, jog visos mūsų svajonės išsipildys ir mes turėsime vaikų“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top