Now Reading
Negalia?! Akrobatika ir kaskadiniai triukai neįgaliųjų vežimėliu (video)

Negalia?! Akrobatika ir kaskadiniai triukai neįgaliųjų vežimėliu (video)

Negalia?! Akrobatika ir kaskadiniai triukai neįgaliųjų vežimėliu (video)

Technologijos.lt

Kalbant apie kojų nevaldančius žmones, sąvoką „negalia“ po šio vaizdo siužeto galima mesti į šiukšlių dėžę. Kur yra galimybių riba? Paklauskite Aarono Fotheringhamo, pravarde Račius (Wheelz). Jis negali vaikščioti, tačiau savuoju vežimėliu važinėjasi ir skraido taip, kaip neišdrįstų 99,9 proc. vaikštančiųjų.

Aaronas į vežimėlį visam laikui sėdo būdamas aštuonerių. Tačiau nuleisti rankų, kaip netrukus įsitikinsime, nė neketino. Atvirkščiai – vežimėlis vaikinui tapo nauja savirealizacijos forma. Vaikinas pradėjo atlikinėti akrobatinius triukus.

Netrukus A. Fotheringhamas pradėjo bendradarbiauti su sportinius vežimėlius gaminančia bendrove „Box Designs Wheelchairs“. Vežimėlių projektuotojai išklausydavo vaikino pastabas ir neįgaliųjų vežimėlio konstrukciją ištobulino taip, kad dabar tokiu, regis, niekuo nuo įprastinių neišsiskiriančiu vežimėliu Aaronas ne tik siautėja ant riedlentininkų rampos, bet ir atlieka salto suktuką (kūlverstį) ore.

Neįtikėtina. Vaizdo siužete būtinai sulaukite šio „sėdinčio Pastranos“ važinėjimo ant vieno vežimėlio rato, suktuko vilkeliu ir salto suktuko. Taip pat ir dvigubo… Desertui – treniruotės ilgiausiam pasaulyje šuoliui į toli su vežimėliu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top