Now Reading
Kuo apsiauti vyrams? Rudeninės avalynės tendencijos

Kuo apsiauti vyrams? Rudeninės avalynės tendencijos

Kuo apsiauti vyrams? Rudeninės avalynės tendencijos

Laikas.lt

Kur krypsta merginų akys, sutikus nepažįstamą vyrą? Sakoma, kad į kelis svarbiausius vyrų aprangos elementus: laikrodį ir avalynę. Nors paprastai geram įspūdžiui pakanka, kad avalynė būtų švari ir tvarkinga, šiuolaikiniams vyrams jau keliami aukštesni stiliaus reikalavimai. Kaip atrodys madingi vyrai šį rudenį?

2013 m. šaltąjį sezoną madingas griežtas drabužių ir avalynės stilius, daug dėmesio skiriama ir patogumui. Dominuojančios spalvos – ramios ir prislopintos. Vyrauja klasikinė juoda, ruda ir pilkos atspalviai.

Privalu turėti aulinius

„Deichmann“ stilistų pateiktoje rudeninės avalynės tendencijų apžvalgoje teigiama, kad rafinuotumas turėjo įtakos daugumos vyriškų avalynės modelių dizainui. Šį sezoną ypač madingi vyriški auliniai, aulų aukštis – 10 cm. Mėgstantiems išskirtinumą rekomenduojami kaubojų stiliaus aulinukai, dekoruoti kniedėmis. Kuklesnio stiliaus gerbėjams puikiai tiks ir žemesni, rudenine klasika vadinami Čelsio stiliaus aulinukai. Jų išskirtinis požymis – kontrastingų ryškių spalvų ar net raštų tampri juosta šone.

Medžiagų ir spalvų žaismas

Šaltuoju metų laiku bus madingi ir suvarstomi batai suapvalinta nosimi, vos keliais tonais tarpusavyje besiskiriančių spalvų kombinacijos, derinamos skirtingos medžiagos ir faktūros. Žemės spalvų avalynės pora raudonu ar ryškiai mėlynu padu – tai, ko reikia įvaizdžiui pagyvinti. Madingos dirbtinė ar natūrali oda, nubukas, zomša, įvairių raštų tekstilės detalės ir jų deriniai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ką vilkėti?

Šiemet bus madingi platūs, lyg dydžiu didesni, susagstomi megztiniai: raštuoti, natūralių spalvų, sportinio stiliaus ar klasikiniai. Jei darbe netaikomas griežtas aprangos kodas, kasdien tiks tokio stiliaus megztinio ir languotų marškinių derinys bei madingos kelnės su atvartais. Tokia eilutę užbaigti galite odiniu švarku. Prireikė atnaujinti kostiumų kolekciją? Tuomet ieškokite su šį sezoną madingomis šiek tiek siaurėjančiomis kelnėmis. Rekomenduojama spalva – pilka.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top