Now Reading
„Opium“ spalis – nuo „Âme“ iki Todd Terje

„Opium“ spalis – nuo „Âme“ iki Todd Terje

„Opium“ spalis – nuo „Âme“ iki Todd Terje

Laikas.lt

Su „Château Flight“, Chloé, South London Ordnance, „Snuff Crew“ ir kitais praleidęs rugsėjį sostinės klubas „Opium“ nekantrauja pradėti antrąjį rudens mėnesį. Devyniuose spalio vakarėliuose gros net 10 svečių iš užsienio, bus atšvęsti net keli gimtadieniai, įvyks klipo premjera ir lankysis šokių karalienės.

Pirmieji mėnesio šokiai tradiciškai patikėti ciklui „DJ Culture“. Spalio 4-ąją didžėjaus meno subtilybes iš už pulto dėstys vieno įdomiausių ir daugiausiai pasiekusių Vokietijos elektroninės šokių muzikos dueto „Âme“ narys, su kolegomis leidyklą „Innervisions“ įkūrėjęs Kristian Beyer.

Spalio 5-ąją klube debiutuos jau metus gyvuojančio šviežiausios muzikos blogo „Neue Scheisse“ judesys. Idėjos autoriai „Metal on Metal“ narys Miss America ir jo kolega Stunt! naujai pažiūrėjo į renginio programą ir ją papildys ne užsienio didžėjais, o tituluotomis dancehall šokių karalienėmis iš Prancūzijos – Kanysha ir K’Nel.

Jau ketvirtąkart vyksiančios „Riešutinės“ kėsinasi tapti didžiausiu bei garsiausiu sezono gimtadieniu. Spalio 11-ąją veiksmas klube vyks trim aukštais, o Recoco ir jo draugų susibūrimą papuoš vokiečių Martin Eyerer ir Siopis vizitai.

Dar vienas debiutas numatytas spalio 12-ąją. „Opium“ pultą savarankiškai jau išbandę kauniečių didžėjų duetai „Partyzanai“ ir „K.U.B. Collective“ jungiasi serijai „Kirtis“, kurios pirmuoju koziriu taps amerikietis Detroito skambesio gerbėjas ir „geležies“ kolekcionierius, iš dueto „Lazer Sword“ ir leidyklos „Hotflush“ pažįstamas Lando Kal.

Spalio 18-osios „Silence Night“ taps išskirtine naktimi – juk ne kasdien vyksta lietuviškų muzikinių klipų premjeros. „Kickstarter“ platformoje finansuotos idėjos sukurti vaizdą naujausiam savo kūriniui „Space Me Out“ autoriai „Downtown Party Network“ nekantrauja išvysti rezultatą. Proginiame renginyje „Silence Night“ apsilankys ir vienas iš oficialių su „mmpsuf“ vokaliste Egle Sirvydyte įrašyto „Space Me Out“ remiksuotojų – Lana Del Rey kūrinio „Summertime Sadness“ perdirbiniu išgarsėjęs vokietis Hannes Fischer.

„Rembo Music“ muzikinio blogo autorius, ZIP FM didžėjus Rembo, savo projekto gimtadienį „Opium“ švęs jau antrąkart. Spalio 19-ąją jo kvietimu klube lankysis net trys „Rembo Music“ gerbėjams puikiai pažįstami britai – Matt Fear, Kreature ir Sion.

Su Chloé rugsėjį grįžusi „Smala“ spalio 25-ąją atsiveš prodiuserį, didžėjų, atlikėją iš Didžiosios Britanijos Oliver Ho prisistatysiantį slapyvardžiu Raudive. Beje spalį jis išleidžia naują albumą – jo elementai neabejotinai bus pristatyti „Smaloje“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Spalio 26-ąją dar vienai neoninei šokių serijai grįš „The Sneeker“. „Neonkių“ komandą šįkart papuoš už didžėjaus pulto tik ypatingomis progomis stojanti Ugnė Skonsmaitė, klubinėtojams pažįstama kaip Šantažas.

Paskutinę mėnesio naktį, Visų Šventųjų apsuptyje, „Opium“ žada apsieiti be moliūgų ir voratiklių. Vietoj to į renginio „Opiumas liaudžiai“ uostą atplauks vienintelis toks norvegas, disco prisikėlimo maestro, ūsuotas ir inkaru tatuiruotas Todd Terje.

Daugiau apie spalio renginius pasakoja bei apie ateities planus užsimena klubo laikraštis „Opiumas liaudžiai“, platinamas Vilniaus baruose, kavinėse ir parduotuvėse. Taip pat viską galima sužinoti „Opium Club“ puslapyje „Facebook“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top