Spalio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt
Trendhunter.com nuotr.

Spalio mėnesį bus svarbu pripažinti savo klaidas ir silpnybes, negraužti savęs dėl nesėkmių ir atlaidžiau elgtis su kitais. Juk mes nesame antžmogiai. Supratingumas, užuojauta, įsijautimas į kito būseną bus vertingiausi bruožai, garantuojantys sėkmę šio rudens viduryje. Tam būtina išmokti pirmiausia įsiklausyti į savo vidų ir neapgaudinėti savęs. Labiau gerbdami save, lengviau galėsime pakęsti kritiką.

AVINAS (03.21–04.20)

Bendraminčiai padės

Spalio mėnesį Avinui daug rūpesčių kels asmeniniai santykiai su artimaisiais ir kolegomis. Kils smarkių konfliktų, nuomonių nesutapimų. Jo išsigelbėjimas bus bendraminčiai. Nauju keliu bus lengviau žengti, jei bendražygiai vieningai susitars dėl bendro tikslo. Kuo labiau Avinas sugebės įsijausti į savo artimųjų emocinę būseną, tuo prasmingesnius sprendimus sugebės priimti.
Patarimas Avinui: neapsigaukite dėl žmonių. Pirmas įspūdis gali būti apgaulingas. Ne visada malonus asmuo duoda ką nors gero. Nestatykite savo santykių su partneriu ant kortos, veikdami neapgalvotai ir skatinami savimeilės. Prisiminkite posakį: „Ne viskas auksas, kas auksu žiba“. Nebijokite pasirodyti blogai. Verčiau sakykite tiesą, elkitės garbingai ir patys pasijusite geriau.
Aviną ir meilėje masina iššūkiai. Tai reiškia, kad jo susidomėjimas gali nusilpti, vos tik jis užkariaus geidžiamą subjektą ir pastarasis nesuteiks jam naujų impulsų. Nepaisant to, Avinas pajėgus palaikyti ilgalaikius santykius. Jam patinka varžybos, konkurencija, bet ne nuolankumas.

Impulsyvus ir drąsus Avinas mėgsta priimti greitus sprendimus ir finansų klausimais. Jo pomėgis rizikuoti padeda išnaudoti palankias galimybes. Kita vertus, jam patartina riboti savo impulsyvius pirkimus ir neapgalvotus sandėrius, kurie kenkia jo finansinei padėčiai.

Avinas – laibai dinamiškas, energijos kupinas ženklas. Pagrindiniai ji požymiai yra stipri valia ir siekimas pirmauti. Jeigu jis reguliariai nepailsi, tampa agresyvus. Dėl to jam gresia galvos ir dantų skausmai.

JAUTIS (04.21–05.20)


Neperženkite apkrovimo ribų

Jautis spalio mėnesį dirbs įnirtingai. Jei pasieks krūvio, kurį gali pakelti, ribą, geriau būtų šiek tiek sumažinti naštą, atsisakyti dalies įsipareigojimų. Pagarbos vertas tas, kuris visada stengiasi tesėti savo žodį, bet tai neturi būti daroma sveikatos sąskaita. Asmeniniuose santykiuose bręs krizė. Jaučio partneris jausis pamirštas ir apleistas, provokuos konfliktus. Viskas išsispręs geruoju, jeigu Jautis kiekvienas susipras skirti jam daugiau dėmesio. Jei ne, krizė gali užsitęsti iki žiemos.

Patarimas Jaučiui: pagalvokite, kad jūs ne visada galite būti teisus. Išklausykite, ką savo aplinkiniai ir pasistenkite juos suprasti. Tada paaiškės, kur klydote. Neprovokuokite konfliktų, pasistenkite problemas išspręsti diplomatiškai. Kitaip jūsų pasipūtimas padarys žalos ir nuvils kitus.

Jautis nepaprastai mėgsta visokius gyvenimo malonumus, mėgaujasi seksu visais savo pojūčiais. Kadangi jis vertina pastovumą ir ištikimybę, gali gerokai užtrukti, kol jis pagaliau išsirinks partnerį. Jo supratimas apie romantiką yra šiek tiek senamadiškas. Jis sako tai, ką galvoja. Ir nemėgsta flirto.

Jo pastovumas ir kantrybė labai padeda darbe ir finansiniuose reikaluose. Jautis bijo rizikuoti, gerai viską apskaičiuoja prieš priimdamas sprendimą, todėl jo turtas auga pamažu be praradimų.

Jaučio kantrybė ir ištvermingumas daro neigiamą poveikį jo sveikatai, nes jis daug nutyli, iškenčia, nuslopina savyje. Jo jautriausios vietos yra gerklė, kaklas ir pečiai. Šių vietų ligos parodo, kad Jautis per daug iškentėjo. Taip pat ir antsvorio problemos yra ženklas, kad kažkas negerai. Jaučiui reikia išmokti dažniau sakyti „Ne“.

DVYNIAI (05.21–06.21)

Fantastiškos idėjos

Pirmosiomis spalio savaitėmis Dvyniams reikės atokvėpio pertraukos. Leiskite sau pailsėti. Jūs to nusipelnėte. Atsigavę Dvyniai galės startuoti iš naujo. Jų idėjos bus ypač paklausios darbe.

Patarimas Dvyniams; išdrįskite spalio mėnesį pasiūlyti ir beprotiškas savo idėjas, jos bus sutiktos su susižavėjimu. Profesiniame gyvenime galite priimti drąsius sprendimus, nes šį kartą jie priartins prie tikslo. Vis dėlto turėtumėte veikti labai atidžiai. Žioplumo klaidų bus sunku išvengti. Santykių su partneriu harmonija gali padėti įveikti nuolatinį stresą. Parodykite aplinkiniams, kad sugebate būti laimingi.

Bendrauti mėgstantys Dvyniai gyvena minčių pasaulyje. Jausmai jų nebaugina, nes jie nesugeba jų racionaliai paaiškinti. Šiaip iškalbingi Dvyniai ima išsisukinėti, kai pokalbis paliečia emocijas. Jie ieško partnerio, kuris jų nedusintų emocionaliai, su kuriuo galėtų išsikalbėti.

Darbe Dvyniams reikia įvairovės ir dvasinių stimulų. Išstovėti prie konvejerio ilgiau kaip dieną jie nepajėgtų. Su pinigais jDvyniai elgiasi labai išmoningai. Būdami smalsūs jie greitai sužino apie naujausius triukus, nuolaidas, išpardavimus, investavimo galimybes.

Dvyniai trokšta pažinti ir suprasti pasaulį, dalytis su kitais savo atradimais ir patirtimi. Silpniausios jų kūno vietos: plaučiai ir rankos. Astma, alergijos ir rankų traumos parodo, kad Dvyniams trūksta naujų informacijos šaltinių ir bendravimo su kitais žmonėmis.

VĖŽYS (06.22–07.21)

Valdžios žaidimai

Spalio mėnesį Vėžiui gresia pavojus įsipainioti į valdžios žaidimus ar patekti į negerų žmonių pinkles, tapti sukčių ar vagių aukomis. Šis mėnuo Vėžiui bus palankus ryžtingai pakeisti ką nors savo gyvenime į gera. Ambicingų tikslų, kuriuos sau užsibrėžės, jis galės pasiekti. Seksis darbe ir santykiuose su artimaisiais, tik pripažinimo už savo gerus darbus teks palūkėti – jo sulauks ne iškart.

Patarimas Vėžiui: stenkitės išvengti spąstų, kuriuos jums spęs visokie nedorėliai. Saugokitės, kad neapimtų didybės manija ar nepradėtumėte kaltinti kitų dėl klaidų, kurias darote patys. Suraskite būdą, kaip išspręsti interesų konfliktus, kad liktų patenkintos abi šalys ir niekas nenukentėtų. Nekartokite kvailysčių, kurias jau anksčiau buvo padarę kiti, verčiau apdairiai pasimokykite iš jų klaidų.

Daug laiko turi praeiti, kol romantiškas Vėžys parodo kitam, kad jaučia jam simpatiją. Lengvai pažeidžiamam Vėžiui reikia įsitikinti, kad kitas nepiktnaudžiaus jo pasitikėjimu. Tada jis apgaubs savo išrinktąjį meile ir rūpesčiu.

Vėžys turi puikią intuiciją piniginiuose reikaluose. Deja, ne visada jis klauso savo vidinio balso, dažnai leidžiasi įkalbamas kitų. Darbe jam būdingas rūpinimasis kitais, kūrybingumas ir ambicijos, todėl jam geriausiai sekasi daryti karjerą tose srityse, kurios susijusios su menu arba pagalba kitiems žmonėms.

Vėžys – nepaprastai jautri būtybė, jis išmoko saugotis fizinių traumų ir psichinių sužeidimų. Dažniausiai jis pasitraukia nuo pavojaus. Kadangi pyktį ir įniršį jis dažniausiai užgniaužia savyje, neišlieja kitiems, jie gali pasireikšti skrandžio problemomis ir depresija.

LIŪTAS (07.23–08.23)

Dvasios didybė

Spalio mėnesį Liūtas bus linkęs leisti į visokius pavojingus, azartinius ar abejotinos moralės žaidimus. Kad tik nenusidegintų pirštų! Darbe ir meilėje pasitaikys vertingų alternatyvų ir galimybių. Pasinaudojęs jomis, Liūtas galės įleisti gaivaus oro į savo gyvenimą, kuris jau buvo gerokai sustabarėjęs. Netikėta sėkmė suteiks daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, skatins ugdyti ištvermę ir valią.

Patarimas Liūtui: meilėje reikia nuoširdumo ir garbingumo, net jei tiesa yra nemaloni. Dosniomis dovanomis šį kartą nepavyks užglaistyti nuoskaudų dėl išdavystės. Pamirškite savo išdidumą ir parodykite kilnią dvasią. Negalvokite per daug apie save, atsižvelkite ir į kitų poreikius. Spalio mėnesį patartina pasirūpinti sveikata, nes emocinių audrų išsekintas kūnas gali greitai nusilpti.

Viskas, ką daro Liūtas, turi būti didinga. Ir jo meilė turi būti aristokratiška. Jis apgaubia partnerį dėmesiu, lepina išskirtinėmis dovanomis. Ištikimybė jam būtina. Iš partnerio jis tikisi dėmesio ir lojalumo. Pavydas gali jam pakenkti.

Liūtas mėgsta prabangą. Su pinigais jis nesismulkina ir dėl jų per daug nesijaudina – kaip nors viskas susitvarkys. Kas rizikuoja, tas laimi – toks jo devizas. Pasitikintis savimi, stiprios valios, atkakliai siekiantis tikslo Liūtas anksčiau ar vėliau pakyla karjeros laiptais, jam juk nedera likti apačioje.

Liūtas garsėja savo geraširdiškumu, todėl silpniausia jo kūno vieta yra širdis ir kraujagyslės. Kai Liūtas gyvena ne taip, kaip liepia jam širdis, pastaroji ima negaluoti.

MERGELĖ (08.24–09.23)

Jausmų siautulyje

Spalio mėnesį Mergelė gaus gerų progų mėgautis meilės džiaugsmais. Tai bus jaudinančių emocijų metas, todėl Mergelei svarbu bus nedaryti jos įprastos klaidos ir nesistengti vadovautis vien sveiku protu. Jausmai ir intuicija turi imti viršų. Kai kas bandys ją suvilioti ir norės palepinti. Palanki Saturno padėtis gali nulemti, kad iš netikėtos pažinties išsirutuliotų ilgalaikis ryšys. Mergelei verta investuoti į gilius jausmus.

Patarimas Mergelei: nesileiskite išnaudojami asmenų, kuriuos mylite. Priverskite gerbti save, nebijokite pareikšti ir apginti savo nuomonės. Ir problemų neverta baimintis, nes vis tiek vienas jų sugebėsite įveikti, o kitos pačios išsispręs. Stenkitės išsaugoti šaltą protą darbe ir pamirškite jį meilės reikaluose.

Nežinomybė gąsdina Mergelę. Meilė ir aistra jai yra tokie dalykai, kurių negali iš anksto numatyti ir kontroliuoti. Todėl Mergelė neskuba užmegzti naujų pažinčių. Ji trokšta partnerio, su kuriuo jaustų dvasinį bendrumą.

Finansinius reikalus santūrioji Mergelė tvarko labai apdairiai. Švaistymas jai nebūdingas. Dideles investicijas ji kruopščiai patikrina ir apsvarsto. Mergelė gana smulkmeniška, ji mėgsta rinkti informaciją, organizuoti, analizuoti.

Informacijos įvertinimas, analizė, „suvirškinimas“ – pagrindinis Mergelės užsiėmimas. Fiziniame lygmenyje tai atitinka virškinimo sistemą. Čia prasideda problemos, kai ji patiria per daug stresų ir įtampos, kurių nepajėgia „suvirškinti“. Jai labai svarbu reguliariai atsipalaiduoti ir nusiraminti.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

Lengvabūdiški poelgiai

Svarstyklėms spalis bus geras mėnuo. Nemalonumai darbe išsispręs tarsi savaime, santykiai su žmonėmis nevargins. Jeigu joms būties lengvumas staiga taps nepakeliamas, dėl to bus kalta tik meilė, kuri ne visada būna logiška. Joms gresia įsimylėti asmenį, kurio pamilti nederėtų dėl moralinių skrupulų. Problemos ir nuostoliai dėl to bus neišvengiami. Nuo beprotiškų žingsnių gali sulaikyti tik sveikas protas.

Patarimas Svarstyklėms: pasiteiraukite savo širdies, kiek esate pasirengę atiduoti negaudami nieko mainais. Kai būsite įvaryti į kampą ir veršitės išsivaduoti, stenkitės per daug nesinervinti, kitaip stresas pakirs jūsų jėgas. Elkitės garbingai, nes neturite, ko slėpti. Taip sumažės rizika įsitaisyti pavojingų priešų. Sportuokite, kol orai leis lauke. Kūnas liks už tai dėkingas.

Svarstyklės trokšta įgyvendinti kasdienybėje savo susikurtą meilės idealą. Jos nemėgsta būti vienos, siekia harmoningų, lygiateisių ir ramių santykių. Joms derėtų pačioms dažniau parodyti jausmus, ne tik galvoti apie juos.

Savo pajamas Svarstyklės investuoja į grožį: kosmetiką, stilingą interjerą, meno kūrinius, drabužius, kultūros renginius ir romantiškus vakarus. Joms sekasi tokie darbai, kuriuose gali pademonstruoti savo skonį ir estetinius polinkius, sugebėjimą maloniai bendrauti su nepažįstamais žmonėmis.

Kaip Svarstyklės ieško gėrio ir grožio gyvenime, savotiškai „filtruoja“ juos, taip jautriausias jų organas inkstai filtruoja nuodingąsias medžiagas iš kraujo ir palaiko skysčių pusiausvyrą. Sutrikę inkstai byloja, kad Svarstyklės neišlaiko dvasinės pusiausvyros. Gal kitiems atiduoda per daug, o gauna per mažai?

SKORPIONAS (10.24–11.22)

Savikritika pravers

Spalio mėnesį pagerės Skorpiono santykiai su antrąja puse arba mylimu žmogumi. Jam kils noras kurti šeimą arba pasirūpinti jos pagausėjimu. Bet kuriuo atveju Skorpionas susikurs solidų pagrindą ateičiai. Jam seksis ir meilėje, ir darbe. Vis dėlto reikės investuoti daug laiko ir kantrybės, kad įtvirtintų savo puikias pozicijas. Jam būtina kruopščiai planuoti ir jokiu būdu neatidėlioti skubių reikalų, taip galės įveikti kalnus darbų ir nepristigs energijos.

Patarimas Skorpionui: didelė jūsų problema yra tai, kad per daug nepasitikite kitais. Taip galite sugadinti daug ką, kas iš tikrųjų vyksta gerai. Labiau pasikliaukite savo intuicija, tačiau išlikite visada savikritiški ir paklauskite savęs, ką patys galėtumėte padaryti geriau, patobulinti, kad pasiektumėte savo tikslus.

Jei ką nors užsibrėžia, Skorpionas atkakliai siekia tol, kol pasiekia. Deja, per savo nepalenkiamą užsispyrimą dažnai neišvengia klaidų. Jis mėgsta atkakliai tyrinėti, atskleisti paslaptis. Skorpionai būna geri gydytojai, kriminalistai, mokslininkai ir laidojimo biurų darbuotojai, nes nebijo mirties.

Meilėje Skorpionui turi būti viskas arba nieko. Jis ieško tvirtų ryšių, trokšta prisirišti. Skorpionas yra labai emocionalus. Jo bėda, kad mėgsta kontroliuoti kitą ir yra pernelyg pavydus.

Daugiausia energijos Skorpionas skiria dalykams, kurie susiję su laikinumu ir išgyvenimu. Fiziniame lygmenyje juos atitinka organai, atliekantys šalinimo ir dauginimosi funkcijas. Nuo per didelio psichologinio krūvio Skorpionui gresia žemiau juosmens esančių organų ligos.

ŠAULYS (11.23–12.21)

Gera korta

Spalio mėnesį Marsas bus palankus Šaulio ženklui. Ateis laikas didžiosioms pergalėms. Kas neišdrįsta veikti, nieko nebando daryti, tas ir niekada nelaimi. Šaulio vidinis balsas galės būti vedliu ir nurodyti tinkamą kryptį, kur verta žengti ir kur investuoti savo energiją.

Patarimas Šauliui: būkite apdairūs, nesileiskite apakinami apsimestinio gerumo, nerealių pažadų, išsigalvotų sėkmės perspektyvų. Verčiau sustokite ir susimąstykite, kai pajuntate, kad kažkas vyksta ne taip, kaip turėtų. Didžiausias pavojus tykos ten, kur patys būsite neištikimi kitiems ar sau. Ne tik nauji stimulai gyvenime verti dėmesio. Seni santykiai ir projektai taip pat gali būti patrauklūs.

Susikoncentruokite į savo padėties sustiprinimą. Esate linkę nerimtai žiūrėti į savo įsipareigojimus ir dėl to susiduriate su kitų žmonių nesupratingumu.

Šaulys nemoka prisirišti prie partnerio, nes per daug mėgsta nuotykius. Nepaisant to, jis yra pajėgus ilgai išsaugoti tvirtus santykius, kol jį su išrinktuoju sieja humoras, bendri tikslai ir jaudinantys malonumai. Niekas taip negąsdina Šaulio kaip nuobodulys ir atsakomybė. Bet savo širdyje jis yra romantiškas ir idealistas.

Su pinigais Šaulys elgiasi optimistiškai, impulsyviai ir dosniai. Jis nuolat plečia savo akiratį, išsiugdo intuiciją ir galėtų tapti turtingas, jei būtų kantresnis ir atkaklesnis. Jis ieško prasmingo ir įdomaus darbo, nepakenčia rutinos.

Nuolat vis į naujus krantus plaukiantis žmogus nualina klubų sąnarius, kryžmenį, strėnas ir šlaunis. Šie organai simbolizuoja judrumą ir pasitikėjimą, kurių reikia Šauliui, traukiančiam per gyvenimą ir ieškančiam prasmės. Šių organų ligos įspėja, kad jis iškrypo iš savo kelio ar turėjo patirti skaudžių nusivylimų.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Susitelkimas į darbą

Spalio mėnesį Ožiaragis dar kartą visus įtikins, kad sugeba susikoncentruoti ir atkakliai dirbti. Sunkus triūsas duos gerų rezultatų ir suteiks tam tikrą pasitenkinimą savimi. Deja, jo artimieji dėl to nesidžiaugs, jiems trūks dėmesio. Trintis namuose ir nesutarimai kels grėsmę sveikatai. Jei Ožiaragis pats nesusipras skirti pakankami dėmesio savo artimiesiems, tai peršalimo ligos privers jį daugiau laiko praleisti namuose.

Patarimas Ožiaragiui: nepersistenkite darbe. Juk gyvename ne tik tam, kad dirbtume. Abipusė parama, artimųjų palaikymas ir bendradarbiavimas su kolegomis padarys jūsų gyvenimą malonesnį. Įveikite savo išdidumą ir pabandykite pradėti atvirą pokalbį, kad išsiaiškintumėte santykius ir susitaikytumėte su artimu žmogumi. Po to pasijausite geriau. Kartais reikia pačiam žengti pirmą žingsnį, kad problema būtų išspęsta, o ne laukti, kol tą padarys kiti. Vienišam Ožiaragiui patartina vaikščiokite atviromis akimis, kad galėtų adekvačiai reaguoti į dirgiklius ir žengti tinkamus žingsnius. Jis turės progą sutikti savo gyvenimo meilę.

Ožiaragiai būna labai santūrūs ir dalykiški. Baimindamiesi nekontroliuojamų jausmų, jie įsimyli labai atsargiai. Gali būti romantiški, bet niekada visai nepames galvos net meilėje. Tai yra pagrindinė priežastis, kodėl jų užmegzti santykiai paprastai trunka ilgai.

Su pinigais Ožiaragis elgiasi labai atsargiai ir protingai. Iš anksto suplanuoja tikslą ir kantriai jo siekia. Kadangi jis vengia rizikos, tai didelių nuostolių nepatiria. Jei suklumpa, pakyla, nusipurto dulkes ir pradeda iš naujo. Ožiaragiai disciplinuoti, stiprios valios, sugebantys prisiimti atsakomybę, pareigingi. Jie gali vykdyti ilgalaikius projektus, kuriems reikia daug ištvermės ir atkaklumo, taip pat užimti vadovaujančias pareigas.

Daugiausia energijos Ožiaragis skiria klasifikavimui, grupavimui, tvarkymui, ribų nustatymui, stabilizavimui ir koordinavimui. Tad silpniausios jo kūno vietos yra oda, nagai, kaulai ir sąnariai. Gyvenime jam reikia geros atramos ir pakankamai judėjimo. Kai Ožiaragis praranda dvasinę pusiausvyrą, prasideda minėtų kūno dalių ligos. Jo vidinė būsena visada atsispindi kūno laikysenoje ir judesiuose.

VANDENIS (01.21–02.19)

Smėlis pavaroje?

Profesinėje srityje Vandenio laukia tikri išbandymai. Aistra darbui ir stipri valia padės įveikti kliūtis, su kuriomis susidurs kone kiekviename žingsnyje. Nauji projektai ir iššūkiai tik stiprins Vandenio entuziazmą. Atgauti jėgas jis galės bendraudamas su draugais ir artimaisiais. Jis trokš naujų įspūdžių ir kelionių. Atostogos jam būtų į naudą. Vandeniui reikės pasisaugoti, kad savo kritiškomis pastabomis ir pašaipomis, kurios tik jums atrodo šmaikščios, nesutrikdytų ramybės namuose. Artimųjų ir draugų palaikymas jam bus labai svarbus spalio mėnesį, nes iš bendravimo su brangiais žmonėmis jis semsis energijos ir optimizmo.

Patarimas Vandeniui: pasistenkite atidžiau įsiklausyti į kitų asmenų žodžius ir įsijausti į jų būseną. Atsižvelgdami į kitų poreikius, įgysite vertingų pagalbininkų, kurie padės jums įgyvendinti savo tikslus. Pasistenkite, kilus problemoms, pripažinti savo kaltę ir situaciją ištaisyti.

Vandeniui netrūksta jausmų, bet jis daugiau svarsto apie emocijas, nei pasiduoda joms. Iš baimės, kad jausmai gali jį užvaldyti, jis veja juos šalin. Taip praranda daugybę romantiškų akimirkų. Jo santykiai su mylimu žmogumi turi būti grindžiami draugyste, tolerancija ir supratimu. Vandenis yra tiesos fanatikas. Jeigu jis sako, kad yra ištikimas, tai galima juo tikėti.

Vandeniai yra puikūs stebėtojai, stengiasi viską aiškiai apžvelgti, perprasti ir yra atviri naujoms idėjoms. Jų polinkis plaukti prieš srovę neretai pridaro finansinių nuostolių. Retkarčiais jam praverstų labiau saugoti tai, kas įprasta, stabilu, nes ne visada beprotiškos idėjos, ekstravagantiški pasiūlymai duoda gerų rezultatų.

Vandenius galima laikyti veikiau genialiais mąstytojais, vizijų kūrėjais nei pragmatikais. Juos labiausiai domina ryšiai, internetas, socialinės reformos, aplinkos gerinimas. Jie sugeba kantriai dirbti, kol sulaukia rezultatų. Stebina aplinkinius unikaliomis idėjomis, būna gabūs technikai.

Vandeniai dažnai būti linkę mintyse save per daug nuvertinti. Jų nuotaikos keičiasi dažniau nei kitų ženklų. Jiems reikia laisvės, nori viską daryti savavališkai. Fiziniame lygmenyje tie vidiniai prieštaravimai gali pasireikšti sąnarių, blauzdų, kojų venų ligomis ir byloja apie būtinybę Vandeniui pasitikrinti savo santykį su laisve – per daug laisvės reiškia bėgimą nuo tikrovės, o tai ne visada būna gerai, per mažai – suvaržymus, trukdančius gyventi.

ŽUVYS (02.20–03.20)

Metas sumažinti greitį

Spalio mėnesį Žuvys pasieks savo pajėgumų ribas. Grės perdegimo pavojus. Žuvų jėgos nebus išeikvotos tuščiai. Jos sulauks palaikymo ir teigiamo rezonanso už savo darbus. Saturnas suteiks joms ištvermės ir sugebėjimo atsiriboti nuo kitų, kai viskas įgrįs.

Patarimas Žuvims: spalio mėnesį susiklostys netikėta situaciją. Jums reikės pagalbos, kurią natūraliai turite priimti. Reguliariai ilsėkitės – tik taip galėsite išvengti pervargimo pasekmių. Geras metas atsinaujinti. Ieškokite naujų laisvalaikio užsiėmimų, pasvarstykite, kaip galėtumėte pagražinti savo būstą, padaryti savo gyvenamą aplinką jaukesnę. Tada ir santykiai su artimaisiais taps šiltesni. Geriausiais būdas jėgoms atgauti bus romantiški vakarai dviese.

Žuvys – didelės romantikės. Jos gyvena dėl meilės ir atsidavimo. Vis dėlto Žuvys nesilaiko griežtų taisyklių ir nevengia peržengti ribų. Jos sugeba įsijausti į kito būseną, užjausti ir suprasti. Todėl net būdamos tvirtai susaistytos su savo antrąja puse, lengvai leidžiasi kitų užkalbinamos. Įgijusios pasitikėjimą, gali iškart įsimylėti. Pasekmės jų nebaugina: kas bus rytoj, paaiškės vėliau. Jei Žuvų partneris nepavydus, turės šalia jautrų, švelnų ir lakios vaizduotės gyvenimo draugą.

Kadangi Žuvims materialūs dalykai nelabai svarbūs, joms sunku įsikurti, pasirinkti ar nusistatyti tinkamą matą. Kita vertus, jos turi gerą uoslę puikioms galimybėms ir gali reaguoti lanksčiai. Jei sugebėtų surasti savo tikrąjį pašaukimą, taptų disciplinuotos, išmoktų planuoti, joms gerai sektųsi tvarkyti finansinius reikalus.

Kadangi fantazijų pasaulyje jos jaučiasi kaip namie, Žuvys būna linkusios į muziką, meną, teatrą, kiną ar žiniasklaidą. Jos tiesiog intuityviai pajunta, ką galima panaudoti kūryboje. Dėl nepaprasto sugebėjimo įsijausti į kitus jos taip pat tinka gelbėjimo, slaugos ir medicinos darbams.

Žuvys svajoja apie rojų žemėje, gyvenimą be jokių suvaržymų, apribojimų ir būtinybės rūpintis materialiais dalykais. Todėl Žuvys būna linkusios į viską, kas žada galimybę ištrūkti iš kasdienybės, taip pat ir į žalingus įpročius. Pėdos yra ryšio su žeme simbolis, o limfinė sistema atitinka Žuvų bendrumo jausmą su pasauliu. Tai yra jų silpniausios kūno vietos.


astrologija, horoskopas, spalio menesio horoskopas, zodialo ženklai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai