Now Reading
Krepšinio čempionate lietuvių palaikymas auga

Krepšinio čempionate lietuvių palaikymas auga

Krepšinio čempionate lietuvių palaikymas auga

Artėjant lemiamoms Turkijoje vykstančio pasaulio vyrų krepšinio čempionato varžyboms, Lietuvoje likę krepšinio aistruoliai vis gausiau renkasi stebėti tiesioginių transliacijų iš čempionato varžybų „Siemens“ arenoje.

Pergalingą lietuvių kovą su prancūzais krepšinio aikštelėje stebėjo per 2 500 šalies rinktinės gerbėjų, atsinešusių milžiniškas Lietuvos vėliavas ir gaudžiančius ragus.

Tikimasi, kad taip pat entuziastingai šalies rinktinę jie palaikys ir per šiandien įvyksiantį susitikimą su Kinijos ekipa. Daugelis krepšinio sirgalių neabejoja lietuvių pergale šiose varžybose (per paskutines rungtynes kinai skausmingai 40:87 pralošė turkams), tačiau džiaugtis ja iš anksto nevertėtų.
„Krepšinis yra nenuspėjamas žaidimas, dėl kurio baigties niekada negali būti tikras iš anksto.

Jo istorijoje rasime nemažai varžybų, kurių baigtis visiems buvo netikėta, todėl neskubėčiau iš anksto skelbti rezultato ir nurašyti Kinijos rinktinę. Verčiau siūlau pernelyg neatsipalaiduoti ir palaikyti šalies rinktinę su ta pačia jėga kaip ir anksčiau“, – sakė „Siemens“ arenos renginių skyriaus direktorius Juras Vėželis.

Kad krepšinio gerbėjai savo rinktinę palaikytų visur ir visada, „Siemens“ arenoje tiesiogines rungtynių transliacijas iš Turkijos stebintiems žiūrovams dovanojamos specialios vėliavėlės automobilių veidrodėliams. Iš arenos aikštelės sirgaliai išvažiuoja ne tik pakilios nuotaikos, bet ir automobilius papuošę Lietuvos vėliavomis.

Pasak J. Vėželio, per didžiausią Vilniuje ekraną čempionato rungtynes stebintys krepšinio aistruoliai į Stambule verdančias krepšinio emocijas reaguoja organizuodami palaikymo bangas, skanduodami, švilpdami ir keldami kurtinantį triukšmą.

„Siemens“ arenoje susirinkę sirgaliai taip pat gali išlošti įvairių partnerių įsteigtų prizų, o įsigijusių bilietus į laimingąsias vietas arenoje laukia malonios staigmenos. Tuo tarpu svarbiausias laimėjimas – 8 dienų kelionė į Turkiją dviems – paaiškės per paskutines čempionato rungtynes. Kelionės loterijoje gali dalyvauti visi „Siemens“ arenos tiesioginių čempionato transliacijų žiūrovai, užpildę anketą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tiesioginė varžybų tarp Lietuvos ir Kinijos krepšininkų transliacija iš Stambulo šiandien „Siemens“ arenoje prasidės 18 val. Po jos paaiškės, ar šalies krepšininkai pateks tarp 8 stipriausių čempionato komandų ir galės toliau varžytis dėl prizinių vietų pasaulio vyrų krepšinio čempionate.

Bilietus į pasaulio vyrų krepšinio čempionato rungtynes platina bendrovė „Tiketa”. Juos galima įsigyti už 5 litus, o Omni ID kortelių savininkai čempionato rungtynes „Siemens” arenoje gali stebėti nemokamai.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top