Now Reading
Šį penktadienį Mantas Petruškevičius „Oze“ surengs madų šou

Šį penktadienį Mantas Petruškevičius „Oze“ surengs madų šou

Šį penktadienį Mantas Petruškevičius „Oze“ surengs madų šou

Šį penktadienį prekybos ir pramogų centre „Ozas“ organizuojamas naktinis apsipirkimas, kurio metu naujas žiemos – rudens kolekcijas pristatys Mantas Petruškevičius. Specialiai renginiui jis atrinks ir paruoš daugiau nei 30 įdomiausių ir charakteringiausių modelių kolekciją.

„Atrinkti modelius, kuriuos galiu rekomenduoti savo stiliumi besirūpinančioms ponioms ir ponams, iš ne vienos parduotuvės ir ne vienos kolekcijos bei pristatyti juos įspūdingame madų šou – pakankamai sudėtinga, o „Ozo“ renginiui ruošiame ne kelis, o daugiau nei 30 modelių”, – sako Mantas Petruškevičius.

Pasak jo, net ir turėdamas visas galimybes leisti sau tiesiog ilsėtis, kaip stilistas jis negali pamiršti savo darbo, todėl mielai sutiko atrinkti ir pirkėjams rekomenduoti charakteringiausius šio rudens – žiemos sezono modelius.

„Atėjus rudeniui aš visada siūlau rinktis ramias pastelines spalvas, kurios man labiausiai prie širdies. Nemėgstu ryškių, chaotiškų derinių ir spalvų. Ramus, lakoniškas, santūrus stilius labiausiai tinka rudeniui“, – sako stilistas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

M. Petruškevičiaus prasidėjusiam šaltajam sezonui rekomenduojamus modelius bei įspūdingą madų šou galės išvysti visi, šį penktadienį 20 val. atvykę į naktinį apsipirkimą prekybos ir pramogų centre „Ozas“. Susirinkusiųjų taip pat laukia grupės „Happyendless“, „Studentės“ ir muzikinis projektas „80‘s live“ su atlikėja Juste Starinskaite. Tą vakarą iki 24 val. veiksiančiame prekybos centre pirkėjams bus siūlomos iki 50 proc. nuolaidos bei galimybė laimėti 50 bilietų į atlikėjo Stingo koncertą. „Oze“ įsikūrusių parduotuvių naujausių kolekcijų pristatymai prekybos ir pramogų centre vyks ir šį šeštadienį bei sekmadienį, 13-19 val. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top