Now Reading
Pasidaryk pats. Ruošiamės šaltajam sezonui atnaujindami megztinius (foto)

Pasidaryk pats. Ruošiamės šaltajam sezonui atnaujindami megztinius (foto)

Pasidaryk pats. Ruošiamės šaltajam sezonui atnaujindami megztinius (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Apairandasparediy.com

Kai kurie dalykai atrodo tokie paprasti, bet to nesupranti, kol kas neparodo į juos pirštu. Taip ir su šios popietės Pasidaryk pats: siūlome labai paprastą būda papuošti/atnaujinti savo mėgiamą ar ką tik pirktą megztinį.

Reikės:

  • megztinio, kurio raštas turi skylutes; 
  • žirklių;
  • odinės juostelės arba mezgimo siūlų.

1. Sukarpykite turimą odos (siūlų) ritę į vienodo ilgio juosteles. Nuotraukose pateiktu atveju buvo panaudotos 50 juostelių, kurių ilgis 1 metras.

2. Tada visas turimas juosteles perlenkite per pusę.

3. Laikydamos perpus perlenktą juostelę perverkite per megztinyje esančia skylutę ir padarykite mazgą, kad juostelė laikytųsi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

4. Juosteles reikia verti taip, kad jos sudarytų trikampio formą. Šiuo atveju pats megztinio raštas buvo sudarytas iš trikampio formų, tačiau jei jūsų pasirinktas drabužis kitoks, galite tiesiog kreida nusibrėžti trikampį ir per jo linijas verti juosteles. Tai šiek tiek užtruks, tad drąsiai galite įsijungti TV ar kokį nors filmą.

5. Padarykite tą patį su kita trikampio kraštinę. Apsivilkite megztinį ir pažiūrėkite į veidrodį, ar tikrai kraštinės vienodos. Na, ir jei viskas gerai, belieka eiti į lauką mėgautis rudeniu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top