Now Reading
Specialiai merginoms: santykiai rimti ar tik seksas?

Specialiai merginoms: santykiai rimti ar tik seksas?

Specialiai merginoms: santykiai rimti ar tik seksas?

Alfa.lt

Kiek merginų ašarų išlieta, kiek priekaištų išsakyta tik dėl to, kad du jauni žmonės, užmezgę intymius santykius, iš pat pradžių turėjo skirtingus tikslus. Jeigu ji galvojo apie rimtus santykius, šeimą ir vaikus, o jo planuose nieko panašaus nebuvo, ar galima tikėtis, kad nekils tarp jų interesų konfliktas ir nebus nusivylimų?

Tarkime, jūs susipažinote su vaikinu, ir jis patiko iš pirmo žvilgsnio. Galbūt net taip smarkiai krito į širdį, kad pirmasis seksas įvyko per greitai. Kur kas greičiau, nei moko mamos ir močiutės. Nuo to pirmojo nesuvaldyto geismo užsiimate seksu kiekvieną kartą, kai tik susitinkate. Prabėgo mėnesiai, metai, tačiau nei meilės prisipažinimo, nei pasiūlymo supažindinti su draugais nesulaukiate. Kiekvienas vaikino skambutis prasideda klausimu: „Tai kur šiandien susitinkame: tavo ar mano namuose?“

Nemeluokite sau

Jei manote, kad vaikinas tik pratinasi prie jūsų ir ieško, kur nupirkti sutuoktuvių žiedą, veikiausiai save apgaudinėjate. Aišku, kad jis nė neketina jums pirštis.

Pagal šiuos požymius galite spręsti, kad vaikinas nepuoselėja jokių rimtų ketinimų:

  • Jūs susitinkate tik dėl sekso. Išskyrus lovą, daugiau niekur neinate: nei į kiną, nei į teatrą, nei pasivaikščioti susikibus už rankučių.
  • Jis nesupažindino jūsų su savo draugais ir neskuba pats susipažinti su jūsų artimaisiais. Kai gatvėje susitinka draugą, jis pasišalina pasikalbėti su juo, palikdamas jus laukti ant šaligatvio.
  • Jūs negalite jam bet kada paskambinti ir pasiguosti dėl savo problemų. Dažniausiai jis pareiškia, kad yra labai užsiėmęs, ir nukreipia pokalbį į kitą temą.
  • Jis nepasilieka pas jus nakčiai. Po sekso skuba namo.
  • Jis neskambina jums tarp susitikimų, kad galėtų paprasčiausiai pasikalbėti, paklausti, kaip jums sekasi. Dažniausiai jis skambina tik tada, kai užsimano sekso.
  • Jis neparodo jokių pavydo požymių. Jis abejingai išklauso jūsų pasakojimą apie flirtą su bendradarbiu.
  • Jo išlaidos jums minimalios: ir finansinės, ir emocinės, ir energinės.

Ar verta stengtis?

Ar yra šansų, kad santykiai tik dėl sekso peraugs į rimtus? Jeigu jūsų intuicija gerai išvystyta, turėtumėte nujausti teisingą atsakymą. Greičiausiai jis nebus džiuginantis.

Jei vyras gana ilgą laiką (apie 3 mėnesius) elgiasi taip, kaip aprašyta aukščiau, reiškia, ateities su jumis jis neplanuoja ir vargu, ar pakeis savo požiūrį. Kadangi jūs iš pat pradžių nekalbėjote su juo apie savo lūkesčius, jis mano, kad tokie santykiai jus tenkina.

Vis dėlto jūs turite šansą pabandyti pereiti į oficialius santykius, pareiškusi apie savo tikruosius ketinimus.

Šiuolaikinės moterys tapo savarankiškos ir nepriklausomos. Dauguma vyrų tikrai nebežino, kaip su jomis elgtis. Jie nesupranta, kam laisvoms moterims reikia susisaistyti įsipareigojimais dėl ilgalaikių santykių.

Moteris turi teisę suvokti savo poreikius ir apie juos pranešti. Jei vaikinas, sužinojęs, kad norite už jo ištekėti ir susilaukti vaikų, jus atstums, žinosite, kad jis nebuvo vertas tapti jūsų vyru. Nusistačiusi aiškius prioritetus, jūs būtinai sutiksite kitą, kuris puoselės tuos pačius tikslus kaip ir jūs.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Visus klausimus geriau apsvarstyti „ant kranto“

Dauguma jaunų žmonių per pirmą pažintį nusako savo lūkesčius. Pavyzdžiui: „Mane domina tik seksas.“ Ypač tai populiaru internetiniuose pažinčių portaluose. Jei perskaitėte ar išgirdote sau skirtus tokius žodžius, neverta juose ieško paslėptos prasmės. Vyrai būna tiesmuki, kalba be užuolankų.

Jeigu jūsų tikslai nesutampa, reikia mandagiai atsisakyti. Tokių vyrų atsisakymas paprastai nenuliūdina, jie būna pragmatiški. Kai kurie net turi sudarę sąrašus, kuriuose išbraukia sekso pasiūlymų atsisakiusias kandidates.

Ir įsižeisti dėl to neverta. Jie suvokia merginas kaip savo seksualinių pasitenkinimų objektus. Jie nuoširdžiai pasiruošę ir patys tapti jums tokiu objektu, jeigu jūsų tikslai sutaptų.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top