„Penktadienio DJ“: St. Stereo ir jo vasaros atradimai

Laikas.lt

Diskotekų lankytojams gerai pažįstamas St. Stereo dalinasi vasaros patikrintais muzikiniais atradimais. Naują asmeninį projektą „Preliudai“ šiam rudeniui ruošiantis didžėjus penktadienį pasirodys naują sezoną pradedančioje sostinės „Studio 9“, kur visą savaitgalį aidės festivalio „Vilniaus Music Week“ dūzgės. Laukiamiausias svečias jose – šokių muzikos istorikas ir kultinės knygos „Last Night a DJ Saved My Life“ autorius Bill Brewster.

Gino Soccio - Dance To Dance

1979 m. disko klasika ir visiška šio stiliaus ikona tapęs Gino Soccio. Koks penktadienis be disco? Music takes you high!

Todd Terje - Strandbar (Disko Version) 

Kaip visada, labai gyvas ir šiltas Todd Terje ir jo vasaros hitas „Strandbar”. Kūrinys, šokių aikštelėje išlaikantis žmones 8 min. Fortepijono garsų niekada nebus per daug!

Bryan Ferry - Don't Stop The Dance (Greg Wilson & Derek Kaye Remix)

Bryan Ferry – atlikėjas, kuris tikriausiai nereikalauja pristatymo ir yra žinomas kievieno save gerbiančio melomano. Šis kūrinys man asmeniškai asocijuojasi su Nida ir gražiausiais jos saulėlydžiais! Don't Stop The Dance!

Lone - Airglow Fires

Šokių aikštelės vinis iš „R & S Records”. Savitą požiurį į house muziką turintis britas ir jo naujas šokių gaisrus keliantas šlageris „Airglow Fires”.  

Sandy Rivera & Noir – Sotom (Jimpster Remix)

Po paskutinio šiais metais išleisto albumo „Porchlight & Rocking Chairs” Jimspter grįžo į mano grojaraštį. Šį penktadienį rekomenduoju jo naują remiksą Sandy Rivera ir Noir kūriniui „Sotom”.


„Studio 9“ savaitgalis / „Vilnius Music Week After Hours“: 

  • Rugsėjo 6 d. (penktadienis)

Bill Brewster (DJ History, UK), St. Stereo (Preliudai), Zhill (Disco Mafia Social Club) 

  • Rugsėjo 7 d. (šeštadienis)

Zulusas live (Shaded), Samuel Tange (minimal.lt), Valdemar 

Daugiau: http://on.fb.me/15s8P92 


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

Penktadienio DJ, st. stereo, studio 9

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai