Now Reading
Kiek kainuoja grožis?

Kiek kainuoja grožis?

Kiek kainuoja grožis?

Visi žino, kas yra grožis ir paklausti mielai čiauškėtų, kas jiems gražu. Nesvarbu, iš kur tie grožio standartai: iš Holivudo nuleisti per didžiuosius ekranus, ar per LRT močiutės pamatyti, svarbiausia, kad kiekvienas turi savo kriterijus. Nuobodu kalbėti apie tobulą genetiką, aktyvaus sporto ir sveikos mitybos rezultatus, bei kosmetikos procedūrų ar priemonių veiksmingumą. Tam reikia ne tik noro ir pinigų, bet ir laiko, kantrybės, bei valios. Pasvarstykim, ko reikėtų, norint jau kitą savaitę puikuotis ant raudono kilimo.

Plaukai

Jau nuo senų senovės žinoma daugybė būdų tiek plaukų formavimui, tiek spalvos keitimui – šukuoseną galima pakeisti kardinaliai. Kas pasikeitė nuo senovės tai, kad pasitelkus šiuolaikines technologijas tai atrodys gana natūraliai ir laikysis ilgiau. Žinoma, kainuoja ne mažai, bet tikrai išpildomi 99 % norų, tik žinokite, ko norite.

Veidas

Kosmetologės gali pasiūlyti begalę procedūrų odai išvalyti, atgaivinti ar jauninti. Nuo įprastų, natūralių priemonių taikymo iki „nekalto“ pasižaidimo švirkštais. Taigi, be chirurginio įsikišimo įmanoma netgi veido formos ir raukšlių korekcija injekcijomis, kada galima išlyginti net ir gilias raukšles, koreguoti lūpų formą, bei sumažinti ir sustangrinti pasmakrę ar pašviesinti papilkėjusius/patamsėjusius/pamėlusius paakius, “iškelti” įkritusius paakius, bei išlyginti paakių raukšleles. Jei net po to, nebūsite visiškai patenkinta savo oda, tai profesionalus makiažas ne tik padės sukurti tobulos odos įspūdį, bet ir leis pasinaudoti viena kita gudrybe išryškinant privalumus ir paslepiant trūkumus.

Akys

Svarbiausia, kad būtų guvios ir pailsėjusios (čia būtinas grožio miegas!). Jei šiek tiek paraudusios, tai pagelbės drėkinantys akių lašai. O tada galima išsirinkti iš begalės spalvotų lęšių, kurie geriausiai tinka su pasirinktu įvaizdžiu, aksesuarais ar dar kuo. Tokias ryškias akis tiesiog būtina įrėminti priauginamomis/priklijuojamomis blakstienomis. Nuo tikroviškai lėliško mielumo iki ekstravagantiškų plunksnelių, kas vėlgi priklausys nuo makiažo.

Šypsena

Kaip jau minėta, lūpas galima ryškiai patobulinti botulino injekcijomis, tačiau juk ant raudono kilimo tiesiog būtina holivudinė šypsena. Jei dantukai nepaklusniai suaugę, kabės per savaitę nesuveiks, tačiau galima tiesiog pasirinkti estetinį plombavimą ir (būtinai) dantų balinimo procedūrą. Jei kas neapaks nuo naujo Jūsų įvaizdžio, tai tokia šypsena tikrai galėsite pritrenkti.

Kūnas

Kūno tobulinimui skirta beprotiškai daug procedūrų: nuo anticeliulitinio masažo iki purvo vonių. Galbūt, orientuojantis tik į tą vieną šventę, greičiausią įspūdį galima pasiekti purškiamu įdegiu (laikosi iki 10 dienų), bei viso kūno depiliacija.

Krūtinė

Krūtinės grožio kriterijus aiškus – dydis. Siekiant žaibiško efekto tereikia pasirinkti tinkamą liemenėlę su norimo dydžio silikoninėmis pagalvėlėmis, kurios padės sukurti putlumo įvaizdį ir patraukti tas akis, kurios jūsų natūralios krūtinės nebepastebėdavo.

Figūra

Žinoma, yra dietų, kurios žada rezultatus ir per savaitę, tačiau figūrą formuojantys apatiniai suveiks akimirksniu ir, gal kaip tik dailiai apspaudę Jūsų kūną, suformuos figūrą tobuliau, nei Gamta kartu su Laiku. Svarbu ir tai, jog dėvint tokius ar panašius apatinius nereikia nerimauti dėl įsižėrusių apatinio trikotažo linijų drabužiuose. Beliko pritaikyti tinkamus drabužius pagal Jūsų „naują“ figūrą, kad privalumai būtų išryškinti, o minusai subtiliai paslėpti. Čia svarbu tiek spalva, tiek forma, tiek tekstūra.

Kojos

Kojoms (nepamirštant pėdų), kaip ir visam kūnui bendrai yra siūloma daug masažų bei procedūrų, kurie ne tik pagerina vaizdą, bet ir jausmą. Taip pat galima mūvėti pėdkelnes, kurių spalvą, storį bei raštą galite išsirinkti priklausomai nuo pasirinkto įvaizdžio. Arba tiesiog aptempti kojas, lyg antra oda, plonytėmis priklijuojamomis kojinėmis. Dar viena alternatyva – purškiamos pėdkelnės, kurios padės išlaikyti nuogų kojų įspūdį. Paskutinis akcentas kojoms – batai. Milžiniška pasiūla suteikia didžiules galimybes, todėl batai gali tapti tiek figūros koregavimo priemone, tiek galutiniu ansamblio akordu, tiek ryškiausia aprangos detale. Jūsų patogumui patartina pagalvoti apie silikoninius įdėklus ar pagalvėles batams, kad net „aukštakulniai žudikai“ neatimtų galimybės judėti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nagai

Pedikiūras ir manikiūras yra vienos pagrindinių grožio procedūrų. Čia vėlgi daug laisvės fantazijai: priklijuojami nagai, priauginami nagai ar ilgalaikis manikiūras su didžiulėmis spalvų paletėmis, raštų bei tekstūrų įvairove ir priedais.

Auskarai, vėriniai, apyrankės, laikrodžiai, gal net telefono dangteliai ir, žinoma, rankinė. Kiekvienam pagal skonį, kad viskas susilietų į bendrą visumą ir priartintų prie tobulybės.

Kvepalai

Paskutinis patepimas – lašas (na, gerai – jūra) pasitikėjimą savimi žadinančių ir aplinkinius svaiginančių kvepalų.

Galbūt toks ilgas sąrašas su galimybėmis nuo „pasidariau pati“ iki „mano vyras – milijardierius“ neprastai paaiškina, kodėl moterys prieš kiekvieną didelį renginį savo gyvenime suka galvą, kaip deramai save reprezentuoti ir kaip greit subjūra jų nuotaika, kai nepasiseka su kokia viena detale.

Vyrams viskas daug paprasčiau: apsilankyti kirpykloje, palįsti po dušu, nusiskusti, nusivalyti batus, pasimaivyti prieš veidrodį besivalant dantis, įšokti į tą eilutę, kurią pirmą ras spintoje (arba kokią išrinko žmona), užsisegti laikrodį ir paskubinti savo Mis Visatą sumeluotu „jau maunuosi batus“, taip tik pasiaštrinant liežuvį sąmojams visam vakarui.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top