Now Reading
Pramogų gidas (rugsėjo 3-4 dienomis)

Pramogų gidas (rugsėjo 3-4 dienomis)

Pramogų gidas (rugsėjo 3-4 dienomis)

Visų pirma, nuoširdūs sveikinimai su rudeniu! Neišsigąskite, šis staigus šaltukas su lijundra tik tam, kad nepamirštume, ką tik pralėkusios kaitrios vasaros.

Mūsų laukia ne kas kitas, kaip auksiniais ir variniais lapais pasidabinęs svaigus ir melancholiškas ruduo. Sinoptikai žada, kad jau kitos savaitės pradžia po truputį atneš šiltėjančius ir saulėtus orus.

Spalvingos ir įdomios „Sostinės dienų“ pramogos

Na, o savaitgalis komfortišku oru nelepins. Gaila, mat Vilniuje nusimato išties daug spalvingų renginių, mat čia nuo pat penktadienio prasidės „Sostinės dienos“.

Čia ras, ką veikti įvairiausio plauko žmonės, renginių gausa įvairove pasižyminčios dienos kviečia į įvairiausius koncertus, šokio pramogas, sportines pramogas, naktinį kiną, parodas, menines akcijas… ir, svarbiausia – čia vyks malonūs susitikimai su įdomiais žmonėmis.

Ruduo – taip pat ir vakarėlių klubuose metas!

Tie, kurie dėl kažkokių priežasčių nemėgsta masinių renginių yra kviečiami į naktinius klubus, kurie kviečia į naująjį sezoną. Čia vertėtų paminėti Menų fabriko rengiamą – LOFTAS serijos vakarėlių atidarymą. Penktadienį Švitrigailos gatvės lofte gros svečias iš Bristolio „Dub Mafia“, laisvai liesis drumm‘n‘bass ritmika.

Kauniečiai – atvykit į Vilnių, o jei ne…

Kauniečiai, esate mielai kviečiamį į „Sostinės dienas“ ! Atsisakote? Tuomet vasariškai pasitikti rudenį jums siūlo klubas „Combo“, kuriame La Lemme On Air vakarėlis. Čia būsite pasitikti ryškiausių dailiosios lyties žvaigždžių, jūra kvepiančios melodijos ir vasarą primenanti jaukios, Nemuno krantinėje įsikūrusios lauko terasos atmosferos. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Klaipėdiečiai rudenį sutinka su Eurovizijos estų atstovu

Nostalgiškai nuteikiantis ruduo Klaipėdoje prasidės rugsėjo 3 d. su įvairiaspalvės estrados kupinu renginiu „ruDUO ruDUO“ Švyturio menų doke.

Šis dvigubas „Poliarizuotų stiklų“ sentimentalaus kūrinio pavadinimas pasirinktas ne šiaip sau – rudens kvadratą melancholiškais, bet linksmais pasirodymais braižys du duetai: estai „Malcolm Lincoln“ ir lietuviai Golden Parazyth su beveik nuolatiniu kompanionu, klavišininku K@.

Daugiau pasiūlymų savaitgalį rasite renginių gide! Linkime smagaus pirmojo rudens savaitgalio!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top