Now Reading
Šokiruojantis vaiko klausimas J. Valančiūnui

Šokiruojantis vaiko klausimas J. Valančiūnui

Šokiruojantis vaiko klausimas J. Valančiūnui

Laikas.lt

Netikėta staigmena vaikų vasaros stovykloje – Lietuvos rinktinės narys ir naudingiausias NBA vasaros lygos žaidėjas Jonas Valančiūnas išgirdo tai, ko dar tikriausiai nėra girdėjęs.

Vienas Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) rengiamos stovyklos Karklėje dalyvis uždavė šokiruojantį klausimą, į kurį krepšinio žvaigždė neturėjo atsakymo: „Ar esi gavęs infarktą?‟, – buvo paklaustas J. Valančiūnas, kuris neteko žado ir ėmė garsiai juoktis.

J. Valančiūnas nestokojo humoro jausmo. Paklaustas, ar Lietuvos rinktinė laimės Europos vyrų krepšinio čempionatą, atsakė vaikinui: „Matytas Aleksas‟. Tuo tarpu sulaukęs klausimo, kaip jautėsi išrinktas geriausiu NBA vasaros lygos žaidėju, teigė: „Jaučiausi labai gerai, o paskui susitepiau sumuštinį‟.

Krepšininkas sulaukė ir kitokių klausimų: koks jo batų dydis, kiek metų žaidžia krepšinį, ar yra aukštesnis už A. Sabonį.

NBA žaidėjas buvo įspraustas į kampą – visas būrys vaikų šaukte šaukė J. Valančiūną padainuoti, tačiau šis noras, deja, nebuvo išpildytas. Mat krepšininkas tikino, kad dainuoti nemoka.

Pats J. Valančiūnas sakė: „Jaučiuosi gerai matydamas tiek daug jaunų, gražių veidų aplink. Aš manau, labai gerai tai, kad vyksta tokios stovyklos ir vaikai turi ką veikti – jūra, grynas oras, graži gamta‟.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Krepšininkas paragino vaikus užsiimti veikla, kuri jiems būtų maloni ir naudinga: „Save aš atradau sporte, tačiau kitam galbūt patinka piešti, dainuoti ar šokti. Reikia rasti savo mėgiamą sritį ir ją puoselėti, o tokios stovyklos padeda tai padaryti‟, – sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjas.

Paskutinis vaikų noras buvo įgyvendintas – J. Valančiūnas pademonstravo savo dėjimą į krepšį. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top