Paskelbtas karališkojo kūdikio vardas!

Alfa.lt

George'as Alexanderis Louisas – tokį vardą savo sūnui suteikė princas Williamas ir jo žmona Kate Middleton, paskelbė Kesingstono rūmai. Būsimas Didžiosios Britanijos karalius gimė pirmadienį, o antradienį karališkoji šeima sosto įpėdinį parodė visam pasauliui.

Karališkoji pora savo sūnui suteikė karališką vardą. Išrinkti vardą būsimam karaliui nėra lengvas žingsnis – vardo parinkimas, teigiama, lems ne tik būsimojo vaiko ateitį, bet ir turi atitikti ir ilgas tradicijas.

Princo Williamo tėvai princas Charlesas ir velionė princesė Diana dėl vardo apsisprendė tik po septynių dienų nuo jo gimimo, o štai karalienė Elžbieta ir princas Philipas pirmagimį Charlesu pavadino tik po mėnesio. Princas Williamas ir jo žmona ilgai nekankino pasaulio ir labai greitai paskelbė džiugią naujieną.

Primename, kad antradienį Kate Middleton buvo išrašyta iš Švč. Marijos ligoninės Pedingtone.
Išvykdami iš ligoninės naujieji tėveliai leido trumpai žvilgtelėti į savo naująją atžalą. Šį įvykį fiksavo fotografai iš viso pasaulio, o nuotraukos netrukus pasklido po internetą.

Kate, kuri vilkėjo melsvą taškuotą suknelę, žengė pro duris, laikydama kūdikį. Ji šypsojosi ir mojavo džiūgaujančiai miniai, laikydama į baltą antklodę susuptą mažylį.

Kate būsimą monarchą išnešė iš Švč. Marijos ligoninės, kad laukiantys reporteriais nufotografuotų sūnų, kurį vėliau perdavė vyrui.

„Jo plaučiai geri, tai neabejotina“, – Williamas sakė žurnalistams. Tuo metu Kate pažymėjo, kad jiedu yra „labai susijaudinę“, susilaukę pirmojo vaikelio, kuris dabar yra trečias eilėje į Jungtinės Karalystės sostą.
Parodę pasauliui savo pirmagimį, Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė grįžo į Londono centre esančios Švč. Marijos ligoninės privatų sparną „Lindo“ ir paguldė jį į kūdikiams skirtą automobilinę kėdutę, prieš antrąkart išeidami pro dvivėres duris ir įsėsdami į jų laukiantį automobilį „Range Rover“.


karališkasis kūdikis, karališkoji šeima, Kate Middleton, princas Williamas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai