Faktų pusryčiai. Ko galbūt nežinojote apie „naujai iškeptą“ tėtį princą Williamą...

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Pasauliui švenčiant karališkojo kūdikio gimimą, pateikiame galbūt dar negirdėtų faktų apie „naujai iškeptą“ tėtį – Velso princą Williamą.

1. 1982 metų birželio 21-ąją, sverdamas 3 kilogramas 320 gramų, jis gimė Velso princo Charleso ir Velso princesės Dianos šeimoje. Beje, gimimo diena jis dalinasi su filosofu Jean-Paul Sartre ir dainininke Lana Del Rey!

2. Būdamas vaikas, Williamas mėgo slidinėti, jodinėti, žaisti regbį, tenisą, ledo ritulį, šaudyti.

3. Atskleista, jog, mokydamasis Etono koledže, ant miegamojo sienos jis buvo pasikabinęs Pamelos Anderson plakatą.

4. Priešingai nei jaunėliui broliui Harriui, Williamui dažniausiai pavykdavo išvengti skandalų. Vienas iš retų atvejų buvo spaudoje paviešintos nuotraukos, kuriose jis naktiniame klube „graibo“ 18-metę brazilę Aną Farreirą.

5. Studijas universitete jis pradėjo Williamo Waleso vardu, o bendramoksliai, norėdami išvengti žurnalistų dėmesio, jį vadino Steve'u.

6. Karalienę ir savo tėvą apie sužadėtuves su ilgamete drauge Kate Middleton Williamas informavo tik dviem valandomis prieš tai, kai ši žinia buvo paskelbta viešai.

7. Jo iškilmingas vestuves stebėjo du milijardai pasaulio žmonių.

8. Princas teigia mėgstantis įvairią muziką – jam netgi patiko Justino Bieberio „Never say Never”! Visgi kaip labiausiai patinkančią dainą jis įvardija bitlų „Yesterday“.

9. Mėgstamiausias princo maistas yra pica, makaronai, virti kiaušiniai, elniena ir bananų pyragas, kurį valgydavo kartu su savo motina.

10. Vieną 2009-ųjų naktį princui Williamui teko praleisti miegmaišyje po vienu iš Londono tiltų – taip jis prisidėjo prie benamiams skirtos labdaros akcijos.
 

Faktų pusryčiai, įdomūs faktai, karališkoji šeima, princas Williamas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai