Jurgis Didžiulis: „Galima linksmintis ir be alkoholio“

Laikas.lt

Jau kitą savaitgalį, liepos 26-28 d. debiutuojančiame VAROM! Vasaros Festivalyje prie garsiausių Lietuvos atlikėjų būrio prisijungs Jurgis Didžiulis – charizmatiškasis iš Kolumbijos kilęs muzikantas festivalio scenoje koncertuos į blaivų trijų dienų renginį susirinksiančiai publikai.

„Žmonės galvoja, kad šokiai ir koncertai turi būti su alkoholiu ir kitom priemaišom, tačiau tai yra visiška netiesa. Džiugu, kad šis projektas parodo, kad žmonės gali linksmintis ir be tų priedų, “- sako du vaikus auginantis, savo pozicijos visuomenėje nevengiantis garsiai išsakyti žinomas atlikėjas. „Asmeniškai tikiu tuo, kad žmonės dažnai geria tam, kad pabėgtų ( nuo savęs, nuo kitų ir t.t.). O su savimi reikia tiesiog būti – pilnu ir skaidriu protu,“ – pasak Jurgio Didžiulio, maloniau groti žmonėms, kurie vertina muzikantų kūrybą skaidriu protu. „Rekomenduoju tai išbandyti - ypač žmonėms, kurie mano, kad tūsas be alkoholio bei kitų kvaišalų yra nepilnavertiškas. Liksite maloniai nustebinti!“

Pirmojo blaivaus VAROM! Vasaros Festivalio scenoje taip pat pasirodys šėlti publiką priverčiantys „Happyendless“ ir „Golden Parazyth“, sparčiai išpopuliarėjęs Markas Palubenka, savo kūrybos dainų koncertą surengsiantis Andrius Kaniava, lietuviškojo regio atstovai „Ministry of Echology“, į muzikinius žanus netelpantis „Kamanių šilelis“, mažiausiems festivalio svečiams dainas skirsiantis Vytautas V. Landsbergis, naujai atgimę ŽAS ir kiti atlikėjai. Legendinė grupė „Antis“ ruošia naują, energingą ir kiek pasunkintą savo koncertinę programą, pavadintą „Baisiai džiugu!“ , rengiamą kartu su su Viktoru „Vee“ Diawara. Muzikinę staigmeną ruošia ir Aistė Smilgevičiūtė su grupe „Skylė“ – kolektyvas ne tik pasirodys pilnu sąstatu, bet ir atsiveš vyrų chorą!

Dienomis festivalyje šurmuliuos šešios erdvės su interaktyvia programa nuo ryto iki vakaro. Rengiamos kūrybinės meno dirbtuvės, atskira scena judesiui ir šokiui, ruošiamos specialios paskaitų, potyrių ir vaikų erdvės.

Festivalio bilietais prekiauja tiketa.lt. Vaikai iki 7 m. įleidžiami nemokamai, taip pat tris ir daugiau vaikų iki 12 m. auginančios šeimos. Studentams, moksleiviams, šeimos taikomos nuolaidos. Būtina pateikti nuolaidas įrodančius dokumentus. Papildomi mokesčiai – už palapines statymą ar už automobilio stovėjimą – nebus taikomi.

VAROM! Vasaros Festivalis – liepos 26-28 d. , vos už 40 km nuo sostinės - Vilniaus raj., Gaveikių km., prie Gaveikių ežero. Čia renkasi tie, kurie moka švęsti!

blaivus festivalis, festivaliai, varom, vasaros festivaliai

Naujausi komentarai
sdhkcv
2013-07-23, 16:58
Galima ir su pripučiama moterim su didžiuliu.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai