Now Reading
Mokyklos išvyka į skerdyklą traumavo vaikus

Mokyklos išvyka į skerdyklą traumavo vaikus

Mokyklos išvyka į skerdyklą traumavo vaikus

Ekodiena.lt

JAV esančios Mavis Beacon pradinės mokyk los mokytojas sugalvojo padaryti savo mokiniams apžvalginę ekskursiją po skredyklą. Jis norėjo, kad vaikai sužinotų iš kur atsiranda mėsa ant jų stalo.

Vėliau vaikai pasakojo, kad tai ką jie pamatė skerdykloje, juos šokiravo: kai kurie iš jų visą laiką verkė, kiti vėmė.

Jų mokytojas Maxwell Barnes šioje situacijoje nieko blogo neįžvelgė. Jis tik konstatavo fatktą: „Šiais metais mes jau buvome šokolado fabrike. Vaikai yra smalsūs, jie nori žinoti, kaip maistas atkeliauja ant mūsų stalo. Nemanau, kad padariau kažką blogo parodęs iš kur atkeliauja mėsa.“

Atėję į skredyklą vaikai buvo palydėti iki aptvaro, kuriame galvijams į smegenis šaunama pneumatiniu šautuvu ir jis čia pat miršta. Kai kurie vaikai pradėjo verkti jau tada. „Vaikams pasakojome viską nieko neslėpdami, jie sužinojo, koks yra mėsos kelias nuo skerdyklos iki mėgstamo mėsainio“, – sakė skerdyklos meistras Danas Smithas.

Išvykos metu vaikai pamatė kaip nugaišę gyvūnai kabinami aukštyn kojomis ir pjaustomi gabalais. „Vaikai išvydę šį vaizdą pradėjo verkti, klykti, vienas vaikas apsivėmė. Mes bandėme juos nuraminti, tačiau ekskursiją teko nutraukti“, – pasakojo skerdyklos meistras.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Apie tai, kas vyksta skerdyklose galite sužinoti pasižiūrėję filmą „Žemės gyventojai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top