Now Reading
Pramogų gidas (rugpjūčio 28-29 dienomis)

Pramogų gidas (rugpjūčio 28-29 dienomis)

Pramogų gidas (rugpjūčio 28-29 dienomis)

Vasara buvo nuostabi, savaitgaliai muzikalūs, o nuotaika – atostoginė. Vasara mums siūlė išties didelį muzikinių pramogų asortimentą…

Laimei, rudenį pramogų nusimato tikrai nė kiek ne mažiau, klubai, barai ir restoranai jau skelbia naująjį sezoną… Tačiau apie tai vėliau. Dabar – paskutiniojo savaitgalio pramogų meniu.

Paskutinį kartą renkamės “Po žvaigždėmis“

Kino teatras „Pasaka“ visą vasarą kvietęs kiną žiūrėti po žvaigždėmis šeštadienį pakvies jau į paskutinijį seansą, kuriame naujiena – lengva ir nuotaikinga režisieriaus Fatih Akin komedija „Virtuvė sielai“. Ne paslaptis, kad rudenį dažniau sukiojamės virtuvėje, o taip pat ir į kino teatrą dažniau užsukame, tad šis pasiūlymas – net labai į temą!

Keliamės į Viduramžius, lankomės mugėje

Nuo pat penktadienio iki šeštadienio vakaro Vilniaus centre šurmuliuos jau antrą kartą organizuojama Baltramiejaus mugė, kurioje svečiai bus supažindinti su senaisiais viduramžių ir renesanso amatais, žaidimais, muzika ir tradicijomis.

Čia susirinks daugiau nei dešimt amatininkų cechų: auksakaliai, kalviai, audėjai, siuvėjai, staliai, batsiuviai, odminiai, stikliai, knygrišiai, puodžiai, bei senoji medicina. Rotušės aikštėje įsikurs ir miesto budeliai. 

Bene paskutinis festivalis po dangaus skliautu

Paskutinį vasaros savaitgalį ir bene paskutinis festivalis po dangumi – „Mėnuo Juodaragis 2010”, kuris vyks Aukštadvario regioniniame parke. Trys paskutinės vasaros dienos ir naktys kvies post-folk ir nekomercinės muzikos gerbėjus prie velniškai gražių, padavimais apipintų Škilietų ežerų, kur marga Juodaragio stovykla stebins naujomis baltų paslaptimis bei ugninga muzika. 

Motociklų ir adrenalino fanatikams!

Na, o sekmadienį, šalia Kauno, Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje gaus motociklų motorai. Čia vyks atviro Lietuvos Žiedinių Motociklų Čempionato VI etapas „Dolce Kreditas“ taurei laimėti. Kaip teigia renginio organizatoriai, paskutinis sezono etapas žada įnirtingas kovas ir azartiškas akimirkas.

Dalyvaus sportininkai iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos, Estijos. Tai nemokamas renginys, kuris paliks įspūdį motociklų ir adrenalino fanatikams.

Atsinaujinę ir išsiilgę Jus kviečia naktiniai klubai ir kitos geros vietos

Na ir, žinoma, duris pagaliau plačiai atveria naktiniai klubai bei kitos vasarą „atostogavusios“ vietos. Štai vilniečius kviečia atsinaujinęs klubas „Tarantino“, kuriame šeštadienį numatomas putų vakarėlis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tuo tarpu Kaune duris atveria bene stilingiausias Kauno baras „Suflerio būdelė“. Nuo šiol čia vėl rinksis draugai tam, kad suartėtų, nepažįstami tam, kad susipažintų ir visi drauge įdomiai ir gyvai leistų laiką!

Norite į koncertą, spektaklį?

Muzika niekada nenutils! Mes visada Jus informuosime apie artimiausius koncertus, o geriausiuosius aprašysime ir papasakosime, kuo vienas ar kitas atlikėjas (pasirodymas) pakerėjo.

Teatrai jau pamažėl atveria savo duris ir mielai kviečia visus į naujojo sezono spektaklius, jau šį savaitgalį jų vyksta net keli. Daugiau apie šio savaitgalio koncertus ir spektaklius galite rasti mūsų renginių gide.

Vasariškos nuotaikos ir įspūdingo savaitgalio Jums linki Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top