Now Reading
Bardų vasaros festivalį atidarys Kostas Smoriginas

Bardų vasaros festivalį atidarys Kostas Smoriginas

Bardų vasaros festivalį atidarys Kostas Smoriginas

Laikas.lt

Birželio mėnesio 9 dieną Vu botanikos sode Kairėnuose startuoja naujas projektas – Bardų vasaros festivalis. Du kartus per mėnesį žaliajame sode visi vilniečiai ir miesto svečiai turės galimybę pasiklausyti pačių geriausių autorinių Lietuvos bardų koncertų nuostabiame gamtos kampelyje, grožėdamiesi Botanikos sodo vaizdais.

Festivalį atidarys žymusis bardas, kino ir teatro aktorius Kostas Smoriginas, kurį žiūrovai retai turi galimybę išvysti vieną ir pasiklausyti jo autorinių dainų, kurias atlikėjas žada padovanoti tiek visiems puikiai žinomas, tiek naujausias dainas iš neseniai pasirodžiusio naujojo albumo „Albumas“.

Kostas Smoriginas pastaruoju metu dažnai koncertuoja projekte „Meilės trikampis“ kartu su Olegu Ditkovskiu ir Neda Malūnavičiūte, karts nuo karto galima išgirsti grupės „Aktorių trio“ koncertuose, tačiau pasiklausyti jo vieno – reta galimybė. O tokią galimybę turės klausytojai, atvykę į VU botanikos sodą Kairėnuose, kur nuostabioje žalioje erdvėje galės mėgautis tiek naujomis, tiek laiko patikrintomis dainomis, kurias K. Smoriginas žada sugroti. 

Gebėjimas bendrauti su publika, nuoširdžiai atliekamos dainos, nepaprastai gražūs tekstai ir melodingos baladės išskiria kiekvieną šio bardo pasirodymą, kuris kaskart būna kitoks.  Ar gali būti geresnis vasaros sekmadienis su gera muzika, grynu oru ir nuostabiais vaizdais? Apsilankykite ir patys nuspręsite. Koncerto pradžia 18 val. Birželio 19 d. antrajame koncerte klausysimės Andriaus Kaniavos ir grupės dainų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top