Now Reading
„Talentų banke“ – iniaciatyvieji Giedrius, Justė bei Agnė ir jų „Coffee Inn’o“ vitrinų projektas

„Talentų banke“ – iniaciatyvieji Giedrius, Justė bei Agnė ir jų „Coffee Inn’o“ vitrinų projektas

„Talentų banke“ – iniaciatyvieji Giedrius

Laikas.lt

Šiandien „Talentų bankas“ pristato kiek kitokį talentą nei įprastai. O tiksliau, net visus tris: „Vilniaus dizaino kolegijos“ kūrybinių industrijų dizaino studentus Giedrių Plaušką, Justę Vaškevičiūtę, Agnė Bataitytę ir jų pirmąjį blyną –  „Coffee Inn’o“ vitrinų projektą, skirtą Dizaino savaitei.

„Nors esame dar tik pirmame kurse, jau gavome užduotį suorganizuoti realų projektą. Pirmasis mūsų blynas išėjo visai skanus“, – šypsosi Giedrius.

Studentai, kurių profesijos esmė – būti projektų iniciatoriais ir idėjų autoriais, pasidžiaugė, jog net neturint pažinčių pavyko surasti rėmėjus, surinkti puikias komandas, kurios padėjo įgyvendinti jų sumanymus.

„Turėjome dvi vitrinas, abi vienijo bendra idėja – lietuviški posakiai ir jų interpretacija. Stengėmės interpretuoti, kaip galėtų atrodyti posakių veikėjai, kurių nesame matę. Taip pat norėjome paskatinti naudoti lietuviškus posakius vietoje dabar paplitusių angliškų“, –  pasakoja vienas iš šiandieninių „Talentų banko“ herojų.

Pirmoji suformuota komanda dirbo su posakiu „Bijai vilko – neik į mišką“. Čia panaudoti dizainerės Gretos Duobienės specialiai šiam projektui pagaminti pliušinių žaislai, o „Vilniaus dizaino kolegijos“ grafikos ir interjero dizaino studentai rūpinosi vitrinos išvaizda.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Antroji vitrina, gana ilgu  pavadinimu „Nebepasikiškiakopūsteliaudamas“, pasipuošė Juliaus Bučelio segėmis „sun rabbit“ – didelis jų kiekis taipogi specialiai buvo pagamintas šiam projektui. Su šiuo dizaineriu taip pat dirbo jaunieji grafikos ir interjero dizaineriai, kūrę vitrinos grafiką ir
kompoziciją.

„Taigi, išėjo gražus bendradarbiavimas tarp dizaino naujokų ir patyrusių dizainerių“, – reziumuoja G. Pliauška.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top