Now Reading
Kaip Pojavis „Euroviziją“ ėmė: žymių žmonių „perliukai“ užpildė socialinį tinklalapį

Kaip Pojavis „Euroviziją“ ėmė: žymių žmonių „perliukai“ užpildė socialinį tinklalapį

Kaip Pojavis „Euroviziją“ ėmė: žymių žmonių „perliukai“ užpildė socialinį tinklalapį

Alfa.lt

Po pergalingo Andriaus Pojavio pasirodymo pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, kur vienas pirmųjų jis sužinojo, jog Lietuva pateko į finalą, socialinis tinklalapis „Facebook“ tiesiog lūžo žinomų žmonių pasisakymais. Kaip nebūtų keista, lietuviai dar kartą įrodė auksinę taisyklę, kuri lygiai taip pat dažnai naudojama ir krepšinyje: jei nepasiseka – „taip ir sakėme, kad jie – nieko verti“, o jei sėkmė nusišypso – „tik to ir buvo galima tikėtis!“

Jei sudėtume visus kandžius, ironiškus ar džiugius pasisakymus, būtų drąsiai galima išleisti nedidelę knygelę „Kaip Pojavis „Euroviziją“ ėmė“. Vis dėlto, atrinkome labiausiai akį užkliudžiusias mintis.
Dainininkė Neringa Šiaudikytė buvo pasipiktinusi lietuvių požiūriu: „Negaliu suprasti kai kurių žmonių šlykštumo. Iš pradžių juokėsi visi, kad prognozuojama paskutinė vieta, paskui, kai žmogus pateko į finalą – tai vėl negerai. Tai po velniais, kitą kartą balsuokit per tą „Eurovizijos“ nacionalinę atranką ir išrinkit ką nors geriau, kad nereikėtų čia šaipytis per visą internetą. Žmonių bjaurumui nėra ribų.“

Ironiškai šmaikštus buvo Juozas Liesis: „Labai džiaugiuosi, kad Airija ir Belgija yra finale. Paskutiniai mes niekaip neliksim“.

Juodojo humoro mėgėjas Mantas Katleris ir šįsyk pademonstravo savo kandumą: „Bliam. Bajeriai apie „Euroviziją“ patys pilasi. Jaučiu Užkuraitis „Euroviziją“ ves ir kokius 20 metų po savo mirties. Grynai matosi, kad susirinko aukščiausio lygio dainininkai. Daugumos jų didžiausias pasiekimas muzikos srityje yra „draugiškiausio klasioko“ diplomas 3c klasėj“.

Šokėja Sandra Saikauskaitė vyro pasiekimu džiaugėsi nuoširdžiai: „Ir žinot ką. Gal ir pyksta ant Pojavio pusė Lietuvos (neaišku dėl ko), o man jis šiandien toks natūralus ir nesugadintas scenos pasirodė… Velniop kažkokius lūkesčius. Tik linkėjimai ir palaikymas.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Po finalininkų paskelbimo savo paskyroje Martynas Tyla ironiškai nutildė visus skeptikus: „Na, gal kas ką nors nori pasakyti?“ Į jo žinutę sveikinimais atsakė Marijonas Mikutavičius, Haroldas Šklėrius ir kt.
Džiugiomis emocijomis taip pat dalijosi: modelis Eglė Štandtaitė, dainininkės Raimonda Masiulytė, Julija Jegorova, „Radistas“ Jonas Nainys ir kiti.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top