Now Reading
Stiliaus patarimai, norinčioms optiškai sumažintis apimtis

Stiliaus patarimai, norinčioms optiškai sumažintis apimtis

Stiliaus patarimai

Alfa.lt

Tamprės vėl grįžta į madą, tapdamos neatsiejama garderobo dalimi vėsiomis dienomis. Išradingai pritaikius tampres, stambesnių formų savininkės gali atrodyti itin stilingai.

Tamprės – labai patogus ir universalus stiliaus sprendimas. Nebijokite jų dėvėti! Šis drabužis aptempia kūną, išryškindamas visas linijas. Yra tokių moterų, kurios jaučiasi madingos ir pasitikinčios savimi, dėvėdamos tampres.

Audiniai. Nusprendėte įsigyti tampres? Atkreipkite dėmesį į jų kokybę ir audinio storį. Tai yra svarbu, norint turėti ilgalaikį daiktą. Atsižvelgiant į metų laiką, turėtumėte apgalvotai rinktis tamprių audinį: jei planuojate įsigyti pagamintas iš plono audinio, jos gali atrodyti nekaip. Taigi, geriau rinktis brangesnes, bet kokybiškesnes.

Dydis. Vertėtų atkreipti dėmesį į dydį, ypač jei perkate internetu. Kai gaunate siuntinį, pasimatuokite tampres, pavaikščiokite po namus ir įsitikinkite, kad jos tikrai patogios.

Spalva. Tampres rinkitės tamsesnių, neutralesnių spalvų, kad jas būtų lengviau derinti prie sijonaų, tunikų ar suknelių. Nepamirškite, kad tamsios spalvos visada optiškai mažina apimtis. Pasirinkusios juodą spalvą, kaip visiems žinoma, atrodysite lieknesnės ir elegantiškesnės. Venkite šviesių spalvų ir raštų, kurie optiškai didina apimtis ir stambina.

Derinimas. Galvojate, su kuo derinti tampres? Atsakymas – su viskuo, kas ne per daug aptempta ar per trumpa. Galite dėvėti didelius nertinius, sukneles, ilgus marškinius, tunikas – tinka viskas, kas baigiasi žemiau klubų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Žinoma, svarbiausia – ne tai, ką dėvėsite, ar su kuo derinsite. Juk pats gražiausias aksesuaras – pasitikėjimas savimi. Atminkite, kad svarbiausia yra taisyklinga laikysena, pakeltas smakras ir šypsena!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top