Now Reading
„Talentų banke“ – vėjo blaškomas kūrybingasis Domantas ir jo darbai (foto)

„Talentų banke“ – vėjo blaškomas kūrybingasis Domantas ir jo darbai (foto)

„Talentų banke“ - vėjo blaškomas kūrybingasis Domantas ir jo darbai (foto)

Laikas.lt

Tikime, kad šiuo metu didžiausias meninis iššūkis – kaip originaliau nudažyti margutį ar gražiau paserviruoti velykinį stalą. Visgi „Talentų bankas“ šiandien nepasiduoda Velykų karštinei ir pristato mažai ką bendro su tradiciniu kiaušinių marginimo menu turintį kūrėją – Domantą Šmaižį.

Vaikinas, šiuo metu studijuojantis Danijos „Copenhagen school of design and technology“ ir atliekantis praktiką Kopenhagos dizaino kompanijoje „Rosa-Bryndis”, už savo atrastus talentus yra dėkingas… mokytojai!

„Savo meninius sugebėjimus atradau paauglystėje šaunios dizaino mokytojos Rasos Bakienės dėka. Praktikuotis pradėjau nuo grafinio piešimo, vėliau įgijau patirties ir tapyboje, vizualinio meno, skulptūros, fotografijos, interjero, architektūros srityse“, – pasakoja Domantas, šiuo metu dėl savo studijų semestro programos dalies besipaktikuojantis mados dizaino sferoje.

„Aš kaip vėjo blaškomas vaikis, kuris nesustoja vietoje“, – reziumuoja šiandienis „Talentų banko dalyvis“.

Siūlome galerijoje peržvelgti ir įvertinti D. Šmaižio darbus, o jei pasirodys maža – užsukite į internetinį jo darbų portfolio: http://domantas99.wix.com/domantassmaizys

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top