Now Reading
Pramogų gidas (rugpjūčio 13-15 dienomis)

Pramogų gidas (rugpjūčio 13-15 dienomis)

Pramogų gidas (rugpjūčio 13-15 dienomis)

Žolinių savaitgalis Marijos žemėje, anot sinoptikų, žada būti šiltas, saulėtas su giedrom naktim, tad visi, kam dar liko neišsipildžiusių svajonių, galite planuoti naktinius žygius ir romantiškus pasivaikščiojimus.

Amžių išmintis byloja – jei krentant iš dangaus žvaigždei spėsi sugalvoti norą, jis išsipildys. Beje, naktinė temperatūra taip pat palanki tokiems stebėjimams, tad – naudokimės proga!

Kalbant apie žvaigždžių stebėjimą, tauragiškiai ketvirtadienio naktį būtent tai ir darė. Jaunų žmonių iniciatyvinė grupelė kvietė miestiečius ir miesto svečius stebėti krentančias žvaigždžes ir kurti norus. Vakaro metu astrologas A. Kiniulis besidomintiems šiais dangaus kūnais atvėrė daug iki tol nežinomų ir negirdėtų faktų. Tačiau tai buvo ketvirtadienio naktį…

Muzikos festivaliai skaičiuojantiems žvaigždes. Jų šį savaitgalį – keturi!

Penktadienį – Tuborg Green Rock Castle festivalis po atviru dangumi Trakuose. Tai šviežias festivalis, pretenduojantis tapti kasmetiniu ir tradiciniu. Sveikintinos ambicijos, geras startas. Roko muzikos gerbėjai jau turėtų kišenėje turėti bilietus į šį festivalį. Groja svečiai iš Suomijos The Rasmus, Apocalyptica ir lietuviai Žas ir Bix.

Na, o pajūryje, kaip ir dera vasaros sezonui, muzika liesis laisvai. Penktadienį Šventojoje startuos alternatyviu kurortu save pristatantis festivalis „Satta Outside 2010“. Festivalis žada išties įdomią kultūrinę, pramoginę ir, žinoma, muzikinę programą.

Kas dėl neaiškių priežasčių nepaklius į pastarąją fiestą, gali rinktis pramogas Karklėje su lietuviška muzika. Festivalio „Karklė 2010 – Live Music Beach“ metu lauks visas pajūrio malonumų rinkinys: banglentės, burlentės, jėgos aitvarai, tinklinis, pirtis ir garuojančio kubilo šiluma. Fantaziją pakurstys smėlio pilių konkursas, galimybė pasmalsauti įvairiose meno dirbtuvėse.

Na,o jei norisi kiek kitokių pramogų ir muzikos garsų, nepamirškite, jog Visagine penktadienį prasideda legendinis festivalis “Visagino country” su lietuviškosios country muzikos ikona tapusiu Virgiu Stakėnu priešakyje!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Atsisakiusiems muzikinių festivalių – muzikiniai vakarai ir susitikimai

Grožitės Irūnos ir Mariaus Impolskio duetu? Alinos Orlovos talentu? Keliaukite į Druskininkus! Jurgos Šeidukytės ieškokite pajūry – šeštadienį ji Klaipėdoje, sekmadienį Palangoje.

TV3 projekto „Chorų karai“ nugalėtojai „Šampaninis choras“ kviečia visus savo gerbėjus į Palangos vasaros estradą… O tiems, kurie dievina poezijos ir pokalbių vakarus – festivalio „Palangos vasara 2010“ organizatoriai pristato poezijos ir muzikos šventę „Ramios, malonios vasaros naktys…“, vakaro metu svečiuosis žurnalistas, rašytojas, keliautojas Algimantas Čekuolis.

Nusimato žvaigždėtas ir muzikalus savaitgalis geroje draugijoje! Daugiau pramogų Jums gali pasiūlyti renginių gidas. Gero mums visiems savaitgalio!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top