Now Reading
„Mados infekcija“ rekomenduoja: kaip sukurti savo stilių ir greičiau prisikviesti pavasarį

„Mados infekcija“ rekomenduoja: kaip sukurti savo stilių ir greičiau prisikviesti pavasarį

„Mados infekcija“ rekomenduoja: kaip sukurti savo stilių ir greičiau prisikviesti pavasarį

Laikas.lt
Igno Jurkyno nuotr.

„Kur kas greičiau pavasaris į širdį ir į gyvenimą ateina įsigijus bent vieną naują drabužį ar išsiskiriantį, ryškiaspalvį aksesuarą“, – šypsosi festivalio „Mados infekcija“ idėjinė vadė, dizainerė Sandra Straukaitė. Kad atnaujinti spintą ir savo aprangos stiliui suteikti gaivių spalvų būtų lengviau, prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ parduotuvėse festivalis atrinko ir specialiu ženklu „Mados infekcija“ rekomenduoja“ pažymėjo per tūkstantį prekių. Rinkdamiesi festivalio rekomenduotus drabužius ir aksesuarus, kosmetikos ir parfumerijos priemones, net interjero detales savo namams „Panoramos“ klientai lengviau susikurs išskirtinį, savitą stilių.

„Šiemet pavasarinį apsipirkimą ir atsinaujinimą gerokai palengvinome: prekybos ir laisvalaikio centro klientams siūlome atkreipti dėmesį į festivalio ženklu pažymėtas prekes. Norintiems susikurti savitą stilių pirmiausia rekomenduojame parduotuvėse nepulti prie pirmo pasitaikiusio daikto. Labai svarbu galvoti apie jau turimų drabužių ir aksesuarų visumą ir naująjį pirkinį ar pirkinius derinti prie jos“, – pataria S. Straukaitė.

Žymėdama rekomenduojamas prekes „Mados infekcijos“ ženklu dizainerė stengėsi atrinkti tokius daiktus, be kurių šį sezoną tiesiog neįmanoma išgyventi. „Visas jūsų įvaizdis gali būti pakankamai ramus ir nuoseklus. Svarbu pasirinkti vieną ryškią, jums patinkančią spalvą ir ją naudoti. Mano atrinktuose ir pažymėtuose daiktuose – tai oranžinė spalva, bet kiekvienam ji gali būti vis kita“, – sako S. Straukaitė.

Festivalyje „Mados infekcija“ trečią kartą dalyvaujanti dizainerė Ieva Daugirdaitė dirba fotosesijų stiliste moterims ir merginoms skirtuose žurnaluose. Dizainerė atkreipia dėmesį į tai, kad svarbu nepamiršti dar vieno, itin svarbaus kuriamo įvaizdžio akcento – kvepalų. „Kvepalai apie jus pasako išties daug. Tad rinkitės juos atsakingai ir negailėkite jiems pinigų“, – įsitikinusi I. Daugirdaitė.

Atrinkusi bei prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ parduotuvėse pažymėjusi rekomenduojamas prekes „Mados infekcija“ simboliškai pradėjo festivalio renginių ciklą.

„Iki festivalio pradžios „Panoramoje“ įvyks dar du itin didelio lankytojų dėmesio sulaukiantys renginiai. Kovo 7 dieną vyks vieša modelių atranka „Infekcijos kastingas“. Kovo 16 dieną pavasariui suteiksime dar daugiau spalvų, šviesos ir kvapų: „Grožio infekcijos“ metu festivalio užkulisių meistrų komanda tradiciškai sukurs specialiai „Mados infekcijai“ skirtą makiažą, o tarptautinės kosmetikos kompanijos ir jų grožio konsultantai nemokamai supažindins renginio lankytojus su naujausiomis pavasario grožio tendencijomis“, – pasakoja festivalio prodiuserė Renata Mikailionytė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tarptautinis festivalis „Mados infekcija“ savo gerbėjų Šiuolaikinio meno centre Vilniuje (Vokiečių g. 2) laukia kovo 22-23 dienomis. Per dvi jau penkioliktojo, jubiliejinio, festivalio dienas iš viso bus parodyta 15 kolekcijų, o kartu su lietuviais savo kūrybą pristatys ir dizaineriai iš Vokietijos, Danijos bei Rusijos.

Vaizdo reportažas iš parduotuvių žymėjimo prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top