Julijos Jegorovos debiutinio albumo „Mano balsas“ pristatymo koncertas - daug meilės muzikai (foto)

Lina Sabaitytė
Nuotraukos: Lauryno Aukštuolio

Vakar, Šv. Valentino dieną, muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Julija Jegorova klube „Tamsta“ surengė dvigubą šventę sau ir savo gerbėjams, pristatydama savo pirmąjį albumą „Mano balsas“.

Pergalė muzikiniame projekte Julijai suteikė galimybę išleisti šį albumą, bendradarbiaujant su muzikos leidybos kompanija „Universal Music“.

Meilės dieną savo meilę muzikai ir gerbėjams „pareiškusi“ Julija kartu su gyvo garso grupe atidavė savo muzikinę dovaną, kurios laukė gausiai susirinkę klausytojai. Kaip užsiminė koncertą pradėjęs ir Juliją pristatęs Šarūnas Kirdeikis iš „Show Makers Akademijos“: „Galime pasidžiaugti, kad projekte „Lietuvos balsas“ užaugo gyvai dainuojantys, nefonogramščikai Lietuvos atlikėjai,“ – taip pristatydamas ir Julijos Jegorovos kolegas bei solinio koncerto svečius Giedrę Smolskaitę, Gabrielių Vagelį, Ievą Zasimauskaitę, Bertą Timinskaitę. Julijos pirmojo solinio koncerto šventėje taip pat svečiavosi ir ant scenos kartu dainavo jos vokalo mokytoja Rosita Čivilytė su dukra Agneta bei Kotryna Janutaitė.

Koncerto metu galima buvo išgirsti ir kitokią Juliją: nuo lyriškos, meilės baladžių atlikėjos iki rokuojančios divos. Klausytojai buvo supažindinti ir su naujausiomis dainomis iš debiutinio albumo, tad, iš tiesų, galima pasidžiaugti, kad Lietuvoje vis daugiau atlikėjų išlipa iš koverių dainavimo sauskelnių ir į Lietuvos muzikos sceną atneša savo muziką.








 

Julija Jegorova, klubas tamsta, Lietuvos balsas, muzika, Rosita Čivilytė, Šarūnas Kirdeikis, Universal Music

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai