Beyonce – karališkoje žurnalo„Vogue“ fotosesijoje (foto)

Laikas.lt
Nuotraukos iš Vogue.com

Ne veltui Beyonce Knowles, vos prasidėjus 2013 metams, užsitarnavo „Karalienės B“ titulą – dėmesio jai tikrai netrūksta. Praeitais metais jos dainos dažnai karaliavo muzikinių „topų“ viršūnėse, buvo nuolatos pastebima žiniasklaidos, jai puikiai tinka ir naujosios mamytės vaidmuo, ji - nepailstanti stiliaus ikona, žavinga žmona ir sėkminga karjeros moteris. 31-erių atlikėja dabar yra atsidūrusi savo asmeninio gyvenimo bei karjeros aukštumose, be to, dar šiais metais turėtų pasirodyti ir jos režisuotas dokumentinis filmas „Beyoncé: Life Is But a Dream“.

Žiniasklaida nesnaudžia, fiksuodama kiekvieną atlikėjos žingsnį, koks jis bebūtų – jos žavesys ir išlaikomas pasitikėjimas savimi atperka visus jos suklupimus bei reputaciją apkartinančius gandus. Įtvirtinusi savo vardo statusą, atlikėja jaučiasi gana stabiliai, tad ir įvairios apkalbos jai nėra baisios, juk ji sugebėjo nustelbti patį JAV prezidentą per jo inauguracijos iškilmes. 

Mados žurnalas „Vogue“ suskubo padaryti stilingą fotosesiją bei interviu su asmenybe, apie kurią šiais metais buvo kalbama bene daugiausiai.

Jūsų dėmesiui stulbinančios Beyonces nuotraukos iš fotografo Patricko Demarcheliero fotosesijos žurnalo „Vogue“ kovo mėnesio numeriui. 















, Beyonce Knowles, Beyonce: Life Is But a Dream, dainininkė, Patrick Demarchelier, The Queen B, Vogue

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai