Drabužių dizainerė A. Kuzmickaitė pristatys savo kūrybą Berlyno mados savaitėje

Laikas.lt

Kitą savaitę, sausio 16 d., Lietuvoje ir užsienyje pripažinta kūrėja Agnė Kuzmickaitė Berlyno mados savaitėje pristatys savo kombinuotą kolekciją.

„Šiemet gavau kvietimą dalyvauti „Mercedes Benz“ mados savaitėje – labai džiaugiuosi šia galimybe. Mano kolekcija bus pristatyta kviestinei publikai pačiu geriausiu laiku“, – trumpai apie savo kitos savaitės planus kalba dizainerė A. Kuzmickaitė.

Visuomet elegancija ir subtiliu stiliaus pojūčiu išsiskirianti Agnė Berlyne pristatys dalį savo naujausios kolekcijos ir dalį kolekcijos su Lietuvoje jau pastebėtais ir pamėgtais drugeliais.

„Taip, Berlynas pirmas pamatys mano naujausios ruduo/žiema 2013/2014 kolekcijos fragmentus. Ne, joje drugelių nebus. Tiesa, Berlyne parodysiu ir dalį drugelių kolekcijos, nes ten tai – dar nauja ir nematyta“, – šypsodamasi pasakoja A. Kuzmickaitė.

Po mažiau nei dviejų mėnesių vis dažniau pastebima ir įvertinama mados kūrėja ruošiasi surengti savo pirmąjį asmeninį madų šou Vilniuje.

„Manau, kad jau galiu sau mesti naujų iššūkių, t.y. pati surengti madų pristatymą mieste, kuriame gyvenu ir kuriu“, – apie savo planus po mados savaitės Berlyne kalba Agnė.

Į Berlyną A. Kuzmickaitė kartu su kolege išvyksta jau netrukus. Ten jų laukia susitikimai su modeliais, primatavimai, parengiamieji darbai prieš didįjį šou svetur.

„Iš viso vežame keturiolika modelių, kurie bus pristatyti sausio 16 d. vakare. Tai geriausias laikas, turint omeny, kad ten madų šou vyksta nuo ankstaus ryto“, – sako Agnė.

Agnė Kuzmickaitė, berlyno mados savaitė, dizainas, drabužių dizainas, mada

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai