Kieta močiutė: atsibodo perukas – išsitatuiravo visą pakaušį

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Šiuolaikinės močiutės tekinos laksto ne tik su džinsais, bet ir su tatuiruotėmis. Ir ne kokiomis miniatiūrinėmis gėlytėmis ar drugeliais nelabai matomoje kūno vietoje, o visu tatuiruitu pakaušiu.

Šešiasdešimtmetė Anna McDonald, dėl aloplecijos (verčiant požodžiui – „lapių ligos“) prieš trejus metus netekusi visų plaukų, nusprendė savo galvą papuošti gėlių rašto piešiniu. Trijų anūkų močiutei tiesiog atsibodo nešioti perukus ir skrybėlaites, bandant paslėpti ligos pasekmes.

Dvylika valandų tatuiruičių meistro kėdėje, Annos teigimu, labai pakeitė jos gyvenimą – dabar ji yra laimingesnė nei bet kada anksčiau.

„Pradžioje galvojau apie nedidelį piešinį, tačiau, internete aptikus viso pakaušio tatuiruotę, supratau, kad tai yra būtent tai, ko man reikia“, – kalbėjo Škotijoje gyvenanti senjorė, kuriai teko aplankyti ne vieną „tattoo“ saloną, kol rado jos idėją sutikusį įgyvendinti meistrą. Viso pakaušio tatuiruotė senolei atsiėjo 720 svarų.

A. McDonald, jautusi didelį palaikymą iš aštuoneriais metais vyresnio savo sutuoktinio Iano ir penkių jų vaikų, teigė esanti labai patenkinta rezultatu, tačiau neslėpė, kad procesas buvo labai skausmingas: „Jie puikiai padirbėjo. Žinau, kad 720 svarų yra didelė pinigų suma, bet, mano nuomone, ji verta kiekvieno cento. Būsiu atvira – tai buvo labai skausminga, bet aš nepasidaviau“.

Moteris pasakojo, kad dauguma žmonių (kaip, beje, ir jos artimieji) giria šią tatuiruotę, o į vieną kitą pašaipą ji tiesiog nekreipia dėmesio.

„Jaučiuosi daug laimingesnė – daug geriau nei dėvėti peruką. Kol esu laiminga, man visiškai nesvarbu, ką apie mane pamanys žmonės gatvėje“, – džiaugsmo neslėpė tikrai kieta močiute tapusi A. McDonald.

močiutė, plika, senolė, tatuiruotės

Naujausi komentarai
gal
2013-04-29, 11:34
gaila,kad Lietuvoje tas sovietizmas tiek sustandartino žmones,kad pas mus tokių nėra, bet yra ir pliusių gal, nes nėra tiek daug debilų kiek anglijoje.. ;D Kieta močiutė ;)
vs
2012-12-04, 19:28
Nereali ideja, aš irgi jei neteksiu plaukų, taip padarysiu!! Pritariu, Elze. Ji ne tik kieta, bet ir drąsi, pasitikinti savimi. Lietuvoje trūksta tolerancijos ir gero žodžio. taip būtų lengviau gyventi visiems ir nebijotume išsiskirti, dabar visa tai yra gan ribota.
Elzė
2012-12-04, 19:15
Kieta babyčka! Tiesa, Lietuvoj tokį moters poelgį vargu ar daugelis toleruotų. Greičiau babulka ant buko kuolo būtų pasodinta.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai