„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (spalio 27 – lapkričio 2 d.)

Laikas.lt

Populiariausios šios savaitės komentaras buvo toks: „LENGVAI IR LEGALIAI UŽSIDIRBKITE PINIGU .Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima <...>“ Jo sulaukėme bent prie penkių skirtingų straipsnių. Ištrynėme. Dabar jau galime žiūrėti, ką mums parašėte jūs, o interneto robotai.

5 vieta: Na gerai, visgi vieną robotą palikom. Nes labai jau smagus, turbūt su „Google translate“ išverstas: Sveiki, Tai tikrai man malonu žinoti, aš praleisti Nina vardas, puikus geras ieškote jauna mergina ir aš ieškoti tikrosios meilės. Tai yra priežastis, kodėl aš nusprendė kreiptis į jus čia taip, kad mes galime sukurti gerus santykius, taip pat geriau pažinti save. Atminkite, amžiaus, rasės ir religijos niekada man problema, man visa tai yra tikrosios meilės. Prašome susisiekti su manimi į mano elektroninio pašto adresu (****[email protected]) ji leis man siųsti Jums mano nuotraukas ir papasakoti daugiau apie save. Tikiuosi išgirsti iš tavęs greitu Nina. Hello, It's really a pleasure in me to know you I'm miss Nina by name,a lovely good looking young girl and I'm search of a true love. That is the reason why i decided to contact you here so that we can establish a good relationship and also to know ourselves better. Remember Age,Race, and Religion is never a problem to me, all that matters to me is true love. Kindly contact me on my Email ( ***@yahoo.com ) it will enable me send you my pictures and tell you more about myself. Hope to hear from you soonest,Nina.
 
Dėkojame, Nina, mes būtinai su jumis susisiekti.
 
4 vieta: O man kaip tik smagiau tuos dantis turėti. Gydytoja siūlė mano vienintelį protinį išraut, sakiau "neliesk, nes į pirštą įkąsiu. Man jis reikalingas, laukiu kol kiti dantys išdygs, nes kuo daugiau, tuo smagiau", – Stiprybės skaitytojo Domo stomatologui! Visgi ne kiekvienam klientai kėsinasi nukąsti pirštus.
 
3 vieta: Žinot, domiuosi ir žadu studijuoti psichologiją. Ir galiu pasakyti, kad jai/jam kuo skubiau reikalingas psichologinis gydymas, o ne tik paprastas konsultacijos, kaip čia buvo rašyta... Ir jos/jo veiksmų ir interviu matosi didelis sumišimas galvoje ir aplinkoje, matosi, kad širdyje nėra jokios ramybės, tvirtumo jausmo. Iš tiesų labai gaila, kad tokie jauni žmonės neranda vietos šiame pasaulyje ir taip blaškosi. O komentaruose rašyti, kad jis išsigimėlis yra labai žema. Jis/ji toks pats žmogus kaip ir visi tiesiog širdyje neturi ramybės ir nežino kaip pasielgti, viso to pasekoje ir vyksta tokie veiksmai... Nuoširdžiai linkiu atrasti vidinę ramybę ir neskubėti priimti sprendimų, pabūti tyloje ir tiesiog susivokti savyje. Atradus vidinę ramybę viskas savaime išsispręs, – mes sakome, kad šiai skaitytojai psichologijos studijų nereikia – ji jau dabar gali eiti ir konsultuoti.
 
2 vieta: Autore ir sveikos gyvensenos specialiste Nijole Degutiene, Pirmiausia rašydama apie bičių produktus pasikonsultuokite su bitininkais, ar panaršykite internete ir sužinosite, kad tokio lipčiaus bitės negamina ir jis nėra toks produktas, kaip rašote "maišomas su medumi", "saldesnis už medų" ir t.t. Yra tik: Lipčiaus medus – medus gautas iš augalus mintančių vabzdžių (Hemiptera) išskyrų, likusių ant augalų gyvųjų dalių arba iš augalų gyvųjų dalių. Tokiomis rašliavomis, mums bitininkams, padarysite "meškos paslaugą" ir iš mūsų, medaus pirkėjai pradės prašyti "lipčiaus putėsių" ... Profesionalus bitininkas Utena, – straipsnis – Vitaminai iš gamtos – sveikam gyvenimui. Nes jeigu ir yra bent viena profesija, kurios atstovams „meškos paslauga“ yra ne vien tik teorinė galimybė, tai ta profesija – bitininko.
 
1 vieta: Kad cia is filmo, JAV uragano nuotraukų klastotes demaskuoja Martynas. O ne! Negi norite pasakyti, kad ta Godzila nebuvo tikra?..


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

interneto komentarai, laikas.lt top komentarai, savaitės komentarai, top komentarai

Naujausi komentarai
gerbėja
2012-11-02, 16:02
kažkaip piktai šį kartą :/
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai