Now Reading
Amerikietis, tatuiruojantis spenelius moterims, kurioms buvo pašalintos krūtys (foto)

Amerikietis, tatuiruojantis spenelius moterims, kurioms buvo pašalintos krūtys (foto)

Amerikietis

Laikas.lt
Paruošta pgl. Dailymail.co.uk

Penkiasdešimtemis amerikietis Vinnie Myersas praleido daugiau nei 10 metų tyrinėdamas moterų spenelius, tiksliau jų tatuiravimo 3D techniką. Tokiu būdu jis stengiasi padėti vėžiu susirgusiomis moterims, kurioms buvo pašalintos krūtys.

Per pastarąją dekadą jis padarė apie 3 000 tokio tipo tatuiruočių. Pas jį klientės atvyksta iš visų pasaulio kampų – nuo Brazilijos iki Saudo Arabijos. Už savo darbą jis ima 400 dolerių. Procesas užtrunka iki dviejų valandų. 

Ponas Myersas džiaugiasi galėdamas padėti savo klientėms vėl pasijausti moterimis. Būtent šią priežastį, kodėl ji apsilankė pas žymųjį tatuiruočių meistrą, įvardijo ir 53 m. Penny Kurek, kurios prieš ir po nuotraukas matote žemiau.


V. Myersas tatuiruoja nuo 1984 m., tačiau plastine chirurgija susidomėjo tik 2001 m., nuo tada jo salone Baltymorėje netrūksta likimo nuskriaustų moterų.

„Jei man kas nors būtų jaunystėje pasakęs, kad tatuiruosiu moterims, netekusioms krūtų, spenelius, būčiau tą žmogų išvadinęs kvailiu, bet dabar jaučiu, kad tai mano pašaukimas“, – sako tatuiruočių meistras, kurio jaunesniajai seseriai prieš metus taip pat buvo diagnozuotas antros stadijos krūties vėžys.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Plastikos chirurgai stebisi V. Myerso darbais ir giria jį už nepaprastą idėją ir poelgius gelbstint moteris nuo psichologinių traumų, kurias sukelia pašalinti augliai. Šiemet apie 300 000 moterų diagnozuotas krūties vėžys.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top