Kokią šukuoseną rinktis ypatingai progai?

Kiekviena moteris nori atrodyti nepriekaištingai kasdien, tačiau ypatingom progom ruošiantis reiktų skirti ypatingą dėmesį rūbams, makiažui ir be abejo šukuosenai.

Taigi, kokią šukuoseną rinktis, siekiant atrodyti įspūdingai, jaunatviškai ir puošniai jums svarbią dieną?

Natūralumo ir subtilumo mada taip pat galioja ir plaukų šukuosenoms. Žvelgiant į garsiausių pasaulio šou verslo moterų plaukus pastebimas subtilumas, elegancija, romantiškos ir natūraliai atrodančios, detalėmis bei formavimo priemonėmis neperkrautos šukuosenos. Vyrauja įvairių ilgių elastingomis bangomis krentančios ar trumpesnių, į įvairius kuodukus susegtos, plaukų šukuosenos. Siūlau išsirinkti ir išbandyti labiausiai patinkančią!

Kim Kardashian: Bangos sukamos vertikaliai laikant garbanojimo žnyples sruoga po sruogos. Susukti plaukai išskirstomi nulenkus galvą žemyn ir pagal asimetrišką sklastymą peršukuojama tankiu šepečiu, siekiant sudėlioti bangas, užpurkšti plaukų lako šukuosenai užfiksuoti.

Hilary Duff: Vėlimo šukomis suformuoti plaukus pakaušio dalyje, nušukuoti ir susegti plaukus iš smilkinių dalies po pakaušiu. Likusius plaukus susukti garbanojimo žnyplėmis kryptimi nuo veido.

Heidi Klum: Garbanojimo žnyplėmis netaisyklngomis dalimis susukami visi plaukai. Plaukų galai paliekami tiesesni, siekiant sukurti netvarkingos ir žaismingos šukuosenos įspūdį.

Maria Menounos Kristin Cavallari: Fenu ir apvaliu šepečiu suformuojama apimtis ties plaukų šaknimis. Likusi plaukų dalis didelio skersmens garbanojimo žnyplėmis susukama apie puse ilgio nuo galų. Plaukai švelniai peršukuojami į pasirinktą pusę, sudėliojama į bangas ir užfiksuojama plaukų laku.

Taylor Swift: Kiekviena sruoga sukama smulkiomis garbanojimo žnyplėmis į tą pačią pusę, laikant jas vertikalioje pozicijoje. Sugarbanoti plaukai gali būti transformuojami ir susegami į netvarkingą kuoduką, paliekant keletą iškritusių sruogų prie veido. Pasirinkus asimetrišką sklastymą, kuoduką taip pat galima suformuoti šoninėje dalyje.

 

Carrie Underwood Lucy Liu: Asimetrškai perskirti plaukai surišami žemiau pakaušio dalies į uodegėlę. Plaukų galai sugarbanojami paliekant žnyples vertikalioje pozicijoje, sruogos netvarkingai perskirstomos pirštais ir užfiksuojamos laku. Prie veido galima palikti keletą subanguotų iškritusių sruogų, siekiant sušvelninti veido bruožus.

 

Charlize Theron ir Scarlett Johansson: Elegantiškai ir romantiškai plaukai gali atrodyti lengvai subanguoti garbanojimo žnyplėmis arba plaukų suktukais ir netvarkingai sruogomis susagstyti į asimetrišką kuodą. Paliktos kelios sruogos prie veido suteikia žvilgsniui koketiškumo.

Kate Hudson ir Claire Danes: Ant drėgnų plaukų užpurškiamos plaukų formavimo ir apimties suteikiančios putos, sruoga po sruogos išdžiovinama fenu naudojant apvalų šepetį, siekinat suteikti plaukams glotnumo ir blizgesio. Asimetriškai perskirti kirpčiai paliekami kristi ant veido, o likusi dalis lengvai susagstoma į sruogomis subanguotą kuodą. Šukuosena užfiksuojama plaukų laku.

Amy Adams: Glotniam ir tvarkingesniam kuodui susegti, plaukai pirmiausia ištiesinami žnyplėmis ir lengvai sruogomis susukami ir suformuojami į netvarkingą kuodą. Šukuosenai užbaigti užpurškiamas plaukų blizgesys arba patepama plaukų serumu.

Mila Kunis: Ant drėgnų plaukų paskirstomos formavimo putos arba purškiklis, skirtas formuoti garbanoms, plaukai išdžiovinami naudojant difūzoriaus antgalį fenui. Taip išgaunama didesnės apimties šukuosena ties šaknimis, o plaukų galai susegami į netvarkingą kuodą. Užpurkšti plaukų blizgesio, siekiant suteikti sveikų plaukų įspūdį.

Kate Beckinsale: Plaukai sušukuojami atgal, paliekant šiek tiek pakilusią plaukų dalį viršugalvyje, ir surišami į uodegėlę, iš kurios suformuojamas glotnus ir tvarkingas klasikinis kuodas. Šukuosena sutvirtinama naudojant segtukus, smeigtukus ir plaukų laką. Jei plaukai gana ploni, didesniam kuodui suformuoti gali padėti speciali plaukų kempinė, kuri paslepiama po plaukais.

Robertas Bulskis

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai