Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (spalio 6 – 12 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (spalio 6 – 12 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (spalio 6 – 12 d.)

 Laikas.lt

Šią savaitę komentatoriai aktyviausi buvo tarpusavyje aiškindamiesi ar su balso stygomis problemų turintis reperis Alekna yra cool ar ne. Būta daug įžeidinėjimų ir necenzūrinės leksikos, kurios eteryje laikyti nenorime. Žinoma, turime ir pozityvesnių pavyzdžių. Visi jie – tradiciniame TOP komentarų penketuke.

5 vieta: tu gal visai uzdusk nesamoniu nepaistik geras jis yra, Alekną gynė „vvl“. „Kaka“ atsakė: vvl maladiec esi. Tada nuskambėjo skambutis ir penktokai grįžo į klasę skaityti Maironio.
 
4 vieta: Šitos sriubos aš neragavau, bet ką esu ragavusi iš, Jurgos pagamintų patiekalų – tai… mmmm…. kaip skanu :), – sekmadieniais savo receptais skaitytojus pradėjusi džiuginti Jurga gauna komplimentą įš „RGL“. Jurga šypsosi ir jau ruošia šios savaitės receptą. Koks jis bus, kol kas neišduosime, bet kad vėl bus skanu – garantuojame.
 
3 vieta: nesamone ir fake, sudu kruvas ce rasinejat, – redakcijos darbą įvertino „daktaras“. Tiesiog neturime ką pastatyti prieš šią argumentuotą ir gramatiškai taisyklingą nuomonę.
 
2 vieta: P-okstą S-avo Y-rodiai G-ali A-pkabink N-uly G-alesi N-uait A-tsigult M-enuly S-ustabdes T-akta Y-domįai L-inguoji E-idamas :D, – Hmmm, taip, tai gintaras. „Gangnam Style“ įkvepia ne tik šokiui, bet ir baltosioms eilėms. Su nerimu laukiame kitos savaitės.
 
1 vieta: Didžiuojuosi šia moterimi. Ne kiekvienas sugeba dainuoti, šokti ir vemti vienu metu. Tikras multifunkcinis objektas, – pagarbą keturis kartus scenoje apsivėmusiai Lady Gagai parodė komentatorė Gytė. Puikus pastebėjimas! Nuo šiol Gagą bus galima pardavinėti greta virtuvės kombaino ir daugiafunkcinio spausdintuvo-skanerio.


Multifunkcinis aparatas Lady sing-dance-puke Gaga – jūsų paslaugoms


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top